Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

04.04.2022

Uttak med farge, form og design

4000110462 Skjøtekontakt blå bryterknappForlenging og forgrening innendørs ved hjelp av grenuttak, grenplugger og skjøteledninger er noe alle før eller siden behøver. For å møte dine bevisste kunders krav til design innenfor produktområdet, tilbyr vi en rekke artikler som har det lille ekstra. Det kan være alt fra mykere former på en rett grenuttak, en blå bryterknapp i stedet for den klassiske røde, til sfæriske grenhylster og stilige bordmoduler.

Farge og form

For forbrukeren som også ønsker design finnes det kule- og kubeformede grenuttak med aksentfarge i brønnene. Stilrene stoffkledde stikkontakter til å feste på bordplaten vil også være en pen interiørdetalj.

4000110632_glob 4000013002_kub FoF_4000110622_glob 4011593101_schneider_bord

4000110552_emablasje pure pushEmballasje på våre premiumprodukter

Våre premiumprodukter er innovative og pent designet produkter. For at kunden skal forstå produktet allerede i butikken, har disse varene en emballasjetype med mer informasjonsplass.

Layouten til emballasjen blir en del av produktet og vår ambisjon er at den eksklusive følelsen starter allerede i butikken.

Les mer om innovative produkter innen forlengere og forgrenere.

 

Kombiner premium med basis

De innovative og pent designet produktene er en del av vårt forlengings- og forgreningssortiment for innendørs bruk. Du kan velge om du bare vil inkludere denne delen av sortimentet eller la varene komplementere ditt eksisterende sortiment.

 

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript