Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Fiks terrassen og hagen

Endelig er det på tide å gjøre uteplassen klar for vår- og sommersesongen. Mange vakre øyeblikk tilbringes i hagen for å slappe av, sosialisere og nyte varmere og lengre dager.

altantvatt-834x630 (1).jpgGjør uteplassen klar til våren

Uansett om uteplassen er steinbelagt eller består av tredekke, må den friskes opp etter den lange vinteren. For å rengjøre trallen finnes det en del gamle husmortriks. Et eksempel er å blande varmt vann med såpe og bikarbonat og deretter skrubbe vognen med en børste. Den løser opp både skitt og alger på en effektiv og skånsom måte. Er du litt mer gadget-entusiast er kanskje en høytrykkspyler med tilhørende terrassevasker et bedre alternativ.

Behandle og slipe tretrallen

Når vognen er rengjort er det på tide å gå med sandpapir. Dette gjøres best med forlengerskaft, slipeverktøy og sandpapir 120. Fei av støvet med en børste eller tørk av med en mikrofiberklut. Endelig er det på tide å behandle trallen. Vennligst bruk en beskyttelse uten skadelige biociner. Tralletrekket gjør at treverket blir vakkert lys sølvgrå over tid og får enda bedre holdbarhet. Helt til slutt kan du avslutte med en langvarig overflateforsegling som er både smuss- og vannavvisende.

altanbelysning-4074104601.jpg

 

Ram dem inn og gjør det koselig

Ram inn og dekorer uteplassen med stemningsfull belysning så den føles koselig og trivelig. Innfellingsarmaturer i plattingen, eller plasser pullerter eller annen hagebelysning rundt.

For å kunne kickstarte sesongen og i tillegg kunne nyte de litt kjøligere sommerkveldene, er en terrassevarmer en meget god investering.

 

 

Finn produktene du trenger

Rengjøringsprodukter
Hagebelysning
Solcellebelysning
Terrassevarmere

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din nettleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript