Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Gelias internettbutikk

I Gelias nettbutikk er det enkelt å legge inn en bestilling. Fyll ut artikkelnummer og antall direkte, eller søk deg frem til artikkelen via nettkatalogen eller søkefunksjonen. Du kan også laste opp en egen tekstfil eller kopiere og lime inn fra Excel. Hvis du ofte bestiller de samme artiklene, kan du lage dine egne maler og bruke dem når du bestiller. Maler kan lagres med eller uten antallsinformasjon. Du kan også bruke en avsluttet ordre som grunnlag for en ny bestilling. Hvis du trenger å gi et tilbud til en kunde, kan du bruke funksjonen for kundetilbud i nettbutikken.

Når du søker etter artikler, vises et lite miniatyrbilde i søkeresultatlisten. Det gjelder også når du ser på artikler i kampanjene. I butikken finnes grupperinger av de siste nyhetene i våre produktnyheter, informasjon om utgåtte artikler og om artikler som har fått ny EAN-kode.

Som registrert bruker har du tilgang til din ordrehistorikk, og du kan via nettbutikken se status for åpne og avsluttede ordrer, uansett hvordan de er sendt inn til Gelia. Du kan også laste ned fakturakopier. Du kan alltid se din pris på hver enkelt artikkel, og du ser også vår grunnpris.

For å få påloggingsinformasjon til nettbutikken må du ha et kundenummer hos Gelia. Ellers er du velkommen til å bruke butikken som gjestebruker. Gjestebrukere får ikke tilgang til priser eller saldoer.

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din nettleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript