Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Merverdi for våre kunder

Gelias selgerkorps er å finne over hele landet. Våre selgere ute i felten er klare til å komme ut i butikkene og gi den servicen, den informasjonen og den opplæringen som er nødvendig for å møte dagens sluttkunder. På kontoret har vi ytterligere personal som svarer på spørsmål og hjelper til med bestillinger.

 

I våre kurslokaler i Grästorp, Sverige, har vi mulighet til å kurse butikkpersonale på vår elektro- eller VVS-skole, der teori og praksis går hånd i hånd. På forespørsel og etter avtale kan våre kursledere reise ut i landet og holde kurs.

 

Som kunde hos oss får du hjelp til å eksponere artiklene i butikken. Vi hos Gelia bruker Space Management, et datasystem der vi kan bygge opp butikkinteriører og sortimentkonsepter i et 3D-miljø. Vi har ferdige rom til ulike butikkstørrelser og ulike produktområder.

 

Vi har en hel del salgshjelpemidler i form av skilt, brosjyrer og informasjon som du kan sette inn i innretningen. I tillegg har vi ulike typer gulvstativer og diskstativer for enkelte produkter.

 

Våre produktkataloger trykkes opp regelmessig, men hvis du vil se den nyeste og mest oppdaterte artikkelinformasjonen, henviser vi deg til våre nettkataloger, som du finner når du logger deg på vår nettbutikk.

 

Når du logger deg på i nettbutikken, får du tilgang til våre nettkataloger, prisinformasjon og kampanjer. Du kan få saldooversikt på en enkelt artikkel, kontrollere status på innlagte ordrer, lage dine egne kundetilbud, få opp en fakturakopi og mye mer.

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript