Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Outlet

Hjelp oss å gjøre plass til nye artikler

Benytt anledningen til å finne varer som blir utmeldt fra vårt sortiment.

Velg en kategori eller bruk filtre hvis du leter etter noe spesielt.

Artiklene er tilgjengelige i begrenset antall.

Velg underkategori

Viser 1 til 20 av 33

Sortere

 • Dusjsett Gorhe Euphoria 110
  Dusjsett Gorhe Euphoria 110
  Massasjedusjsett med hånddusj Ø 110 mm, dusjstand 900 mm, såpekopp og dusjslange 175 cm med antitwist så du slipper at slangen vrir og bøyer seg. Velg mellom 3 stråletyper Rain Spray, miljøvennlig SmartRain Spray med minimalt vannforbruk eller oppfriskende MassageSpray. Grohe DreamSpray-teknikken gir jevn vannfordeling til samtlige munnstykker. Hånddusjen har SpeedClean, silikonmunnstykke, som gjør at du enket kan fjerne kalk med en rask avtørking. Grohe StarLight på den forkrommede variant, gir den et ripefast skinnende overflate som motstår smuss og missfarging og gjør at den beholder sin opprinnelige finish. Fargevariantene er behandlet med PVD-teknikk som gjør dem ripefast og slitesterk. Dusjstangen har et justerbart øvre feste som gjør at du kan montere stangen med eksisterende hull.
  Mer info
 • Servantbatteri 1-grep uten bunnventil, Aqua Easy, Gelia
  Servantbatteri 1-grep uten bunnventil, Aqua Easy, Gelia
  Servantbatteri med keramisk innsats av høy kvalitet. Leveres med anslutningsslange i myk PEX 500 mm lengde.
  Mer info
 • Strømbryter kapslet utendørs.
  Strømbryter kapslet utendørs.
  10A/250V utenpåliggende. Godkjent for utendørsbruk. IP54
  Mer info
 • Ledningsklips, stor SB, oval
  Ledningsklips, stor SB, oval
  Ledningsklips med stålspiker som spkres fast i underlaget.
  Mer info
 • Installasjonskabel EQQ (S05Z1Z1-U), halogenfri, b2ca
  Installasjonskabel EQQ (S05Z1Z1-U), halogenfri, b2ca
  En halogenfri og flammebeskyttet installasjonskabel. Tilsvarer den tradisjonelle EKK kabelen. EQQ inneholder ingen PVC som gjør at røykutviklingen ved brann er liten og forenkler evakuering samt at det ikke er skadelig for elektronisk utstyr. Egner seg for fast forlegging, i rør, kanaler, i eller under murpuss, samt opphengt i bæreline. Innen- og utendørsbruk, men ikke i bakken eller vann. UV-beskyttet for utendørsbruk i Norden. Oppfyller brannklasse b2ca s1 d1 a1 ihenhold til CPR.
  Mer info
 • Stikkontakt, innfeldt, 2-veis Eurouttak + USB (A + B), Elko RS
  Stikkontakt, innfeldt, 2-veis Eurouttak + USB (A + B), Elko RS
  Elko RS kombinert laderuttak med USB av både typene A og C med sammenlagt maks 3 A uteffekt uavhengig av port samt 2 stk Euro-uttak. Klasse II produkt som passer både i jordede og ujordede anlegg.
  Mer info
 • Ledningslist, selvheftende
  Ledningslist, selvheftende
  Kanal for lampeledninger og skjøteledninger. Holder ledningene i pene og rette linjer på vegg og tak.
  Mer info
 • Skjøteledning, u/jord, oval, innendørs
  Skjøteledning, u/jord, oval, innendørs
  Oval plastkabel RKX (H07VV-F) uten jord for innendørsbruk.
  Mer info
 • Termostatblandare för dusch, 150 c/c, Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan
  Termostatblandare för dusch, 150 c/c, Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan
  En kompakt og elegant termostatbatteri med dusjkobling på batteriets underside. Et ergonomisk formet metallhåndtak som er behagelig å holde i og enkelt dreie. Batteriet har Grohe TurboStat som gjør at ønsket vanntemperatur oppnås på en bøkdel av et sekund og temperturen holdes konstant under hele dusjen. For sikkerhetsskyld kan en temperatur over 39°C kun stilles inn igjennom å tilsidesette Grohe SafeStop-knappen. Dessuten er den utstyrt med ytterligere sperrealternativer ved 43°C. Med EcoButton kan vannforbruket enkelt minskes med opp til 50%. Grohe StarLight på den forkrommede batteriet gir en ripefast skinnen overflate som motstår smuss og misfarging og gjør at blanderen beholder sin opprinnelige finish. De fargede batteriene er behandlet med PVD-teknikk som gjør dem ripefast og slitesterk.
  Mer info
 • Alarm, startsett, WiFi, G-Homa
  Alarm, startsett, WiFi, G-Homa
  En lett installert, trådløs og programmerbar alarmpakke som gir deg økt sikkerhet i hjemmet. Kobles til hjemmets wifi-nettverk og styres via G-Homa-appen i smarttelefon/nettbrett. Startsett som kan suppleres med opptil totalt 10 PIR-sensorer (bevegelse) og dør/vindusbrytere.
  Startpakken inneholder:
  1 stk trådløs sender/vert, plug-in, 230 V, 50 Hz, 80 dB
  1 stk PIR-sensor med vinklet feste
  2 stk brytere for dør/vindu, 80 dB

  Alarmen kan startes og slås av på senderen/verten eller via appen. Via appen kan du stille inn tid for automatisk å slå alarmen på eller av. Når PIR-sensoren eller dør-/vindusbryterne er aktivert, sendes et trådløst signal til senderen/verten. Alarmen begynner å tute, LED-lampen på senderen begynner å blinke og en push-melding sendes samtidig til appen alternativt til standard e-postmelding om at en sensor/bryter er blitt aktivert. Appen fungerer for både iOS og Android. Overvåkningsvinkel for PIR-sensor 110°, rekkevidde 8-10 m.PIR-sensoren drives av 2x1,5 V AAA-batterier (ikke inkludert). Dør-/vindusbryterne drives av 3x1,5 V LR44-batterier (inkludert). Wi-Fi 802.11 b/g/n, frekvens 433,92 MHz. Rekkevidde på 25 m i åpen plass. Leveres med tape, skrue og plugg for montering av sensor/bryter. IP20.
  Mer info
 • Transformator til hagebelysning
  Transformator til hagebelysning
  Transformator til hagebelysning. Kabellengde 1,7 m med stikkontakt for tilkobling til 230V uttak samt 0,45 m 12V kabel fra transformator. 12v DC. Kortslutnings-, overbelastnings- og overopphetingsbeskyttelse. Godkjent for utendørsbruk, IP44. Ikke kompatibel med Garden Lights-system.
  Mer info
Viser 20 av 33

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript