Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Outlet

Hjelp oss å gjøre plass til nye artikler. Benytt anledningen til å finne varer som blir utmeldt fra vårt sortiment. Velg en kategori eller bruk filtre hvis du leter etter noe spesielt. Artiklene er tilgjengelige i begrenset antall.

Velg underkategori

Viser 1 til 20 av 65

Sortere

 • Servantbatteri 1-grep uten bunnventil, Aqua Easy, Gelia
  Servantbatteri 1-grep uten bunnventil, Aqua Easy, Gelia
  Servantbatteri med keramisk innsats av høy kvalitet. Leveres med anslutningsslange i myk PEX 500 mm lengde.
  Mer info
 • Kjøkkenbatteri med 1 grep, Aqua Easy, Gelia
  Kjøkkenbatteri med 1 grep, Aqua Easy, Gelia
  Kjøkkenbatteri med keramisk innsats av høy kvalitet. Leveres med koblingsslange i myk PEX 500 mm lang.
  Mer info
 • LED-armband, Gelia
  LED-armband, Gelia
 • Skjøteledning PowerCube Extended Remote, jordet, 4-veis med fjernkontroll og kabel 1,5 m
  Skjøteledning PowerCube Extended Remote, jordet, 4-veis med fjernkontroll og kabel 1,5 m
  Grenuttag som kan styras med fjärrkontroll. Slipp att krypa på golvet, bakom soffan för att stänga av strömmen till grenuttaget. Fjärrkontrollen kan placeras på vägg eller golv och med ett tryck på knappen stängs strömmen till grenuttaget av. Fjärrkontrollen genererar ström på mekanisk väg och kräver inget batteri. En avstängningsknapp finns även integrerad på grenuttaget. Grenuttagets smarta utformning gör att stickpropparna inte är i vägen för varandra. PowerCube kan placeras där man önskar den med hjälp av den medföljande självhäftande dockningsstationen tex på vägg, skrivbordet eller på bordets undersida. Levereras med 1,5 m kabel med jordad stickpropp. Kabeln har flyttbar kabelklämma för upphängning av kabeln. Flera PowerCube kan kopplas samman så att man på ett snyggt och smidigt sätt kan få tillgång till fler uttag. 220-240V. 10A.
  Mer info
 • LED-lampe, normal, klar, retro/filament, Gelia
  LED-lampe, normal, klar, retro/filament, Gelia
  LED-lampe med normal lampeform i retro design. Umiddelbart full lysstyrke. Levetid 15.000 forbrenningstimer. Energiklasse A ++. Ikke dimbar.
  Mer info
 • Alarm, startsett, WiFi, G-Homa
  Alarm, startsett, WiFi, G-Homa
  En lett installert, trådløs og programmerbar alarmpakke som gir deg økt sikkerhet i hjemmet. Kobles til hjemmets wifi-nettverk og styres via G-Homa-appen i smarttelefon/nettbrett. Startsett som kan suppleres med opptil totalt 10 PIR-sensorer (bevegelse) og dør/vindusbrytere.
  Startpakken inneholder:
  1 stk trådløs sender/vert, plug-in, 230 V, 50 Hz, 80 dB
  1 stk PIR-sensor med vinklet feste
  2 stk brytere for dør/vindu, 80 dB

  Alarmen kan startes og slås av på senderen/verten eller via appen. Via appen kan du stille inn tid for automatisk å slå alarmen på eller av. Når PIR-sensoren eller dør-/vindusbryterne er aktivert, sendes et trådløst signal til senderen/verten. Alarmen begynner å tute, LED-lampen på senderen begynner å blinke og en push-melding sendes samtidig til appen alternativt til standard e-postmelding om at en sensor/bryter er blitt aktivert. Appen fungerer for både iOS og Android. Overvåkningsvinkel for PIR-sensor 110°, rekkevidde 8-10 m.PIR-sensoren drives av 2x1,5 V AAA-batterier (ikke inkludert). Dør-/vindusbryterne drives av 3x1,5 V LR44-batterier (inkludert). Wi-Fi 802.11 b/g/n, frekvens 433,92 MHz. Rekkevidde på 25 m i åpen plass. Leveres med tape, skrue og plugg for montering av sensor/bryter. IP20.
  Mer info
 • 1-grepsbatteri for servant, Grohe Essence New, Medium
  1-grepsbatteri for servant, Grohe Essence New, Medium
  Servantbatteri i størrelse M med en middels høy svingbar tut. Keramisk innsats og temperaturbegrensning. Blanderen har Grohe SilkMove som innebærer at håndtaket beveger seg mykt og gir en presis og problemfri vannkontroll som holder for mang års bruk. Grohe StarLight på den forkrommede blanderen gir den et ripefast skinnende ytre som motstår smuss og misfarging og gjør at blanderen beholder sin opprinnelige finish. De fargede blanderne er behandlet med PVD-teknikk som gjør dem ripefaste og slitesterke. Servantbatteriet har GROHE AquaGuide, en justerbar strålesamler som du kan justere vinkelen så den passer servanten konturer for å unngå søl. Leveres med løfteventil og slanger i Soft-PEX.
  Mer info
 • FK (H07V-R)
  FK (H07V-R)
  Enleder. Fåtrådet kobberledning med fargemerket PVC isolasjon. Rundt tverrsnitt. Kabelen brukes ved fast forlegging innendørs, f.eks i kjøkken, soverom, sture, tørre loft, tørre kjellere eller i butikkmiljøer. Den kan også brukes ved fast forlegging i våtrom innendørs (bad).
  Mer info
 • Stativ, teleskop, 1,1-2,5 m, Gelia
  Stativ, teleskop, 1,1-2,5 m, Gelia
  Stabilt stativ til arbeidslamper. leveres med universalfeste c/c 85-155 mm, opp til M10 som gjør at de fleste armaturer kan monteres på stativet stabilt selv om stativet er helt uttrekt. Stativer er sammenleggbar og tar liten plass ved oppbevaring og transport. Pulverlakker overflate.
  Mer info
 • Vegguttak innfelte, 2-veis Eurouttak + USB A + C, Elko Plus
  Vegguttak innfelte, 2-veis Eurouttak + USB A + C, Elko Plus
  Elko Plus kombinert ladeuttak med USB av både typen A og C med sammenlagt maks 3 A uteffekt uavhengig av port samt 2 stk Euro-uttak. Klasse II produkt som passer både i jordede og ujordede anlegg.
  Mer info

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Gelia

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.