Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Kjekt med solcellebelysning

Selv i den lysere delen av året er det behov for belysning. Skap en innbydende inngang eller en imponerende hage ved å belyse fasaden, plantene, buskene eller trærne. I vårt tilbud har vi solcellebelysning, en fleksibel løsning hvor du unngår kabler og kan plassere armaturen akkurat der du ønsker den.

Solcellsbelysning Light 4 Home

solcell_ikoner_250x250 kopi.png

I armaturserien Light 4 Home er det høykvalitets og energisparende solcellebelysning med monokrystallinsk panel, som gir god lading selv i overskyet vær. Lysene tennes automatisk ved mørkets frembrudd og de lyser i opptil 8 timer når batteriet er fulladet.

Pullerter og stolpelykter passer godt ute i hagen, og vi har også solcellebelysning til fasaden. Solcellearmaturene er enkle å installere. Ingen ledninger eller elektrikere er nødvendig for å komme i gang.

Kjøp solcellearmaturer i nettbutikken
Mer teknisk informasjon om armaturene finner du på artikkelsidene i nettbutikken. Ved å logge inn kan du enkelt se din pris, lagerstatus og legge inn bestillingen.

 

Fleksibel palleløsning for butikken

Vi har utviklet en fleksibel og selgende palleløsning for vår solcellebelysning Light 4 Home. I én bestilling leverer vi solarmaturer, pallekette, pris- og informasjonsskilt inkludert ramme, stativ og fotplate.

imagepk2qm.png

Bruk fire europeiske paller (ikke inkludert) for pallekassen for å dekke pallene. Plasser inventar og sett opp pris- og informasjonsskilt. Produktenes emballasje inneholder informasjon i form av symboler som er enkle å forstå for kunden. Trekk ut pallen med belysningen til ditt salgsområde i butikken og sett i gang med salget med en gang.

Bestill palleløsningen gjennom din selger
Ta kontakt med din selger for pris og bestilling, samt om du ønsker mer informasjon om hvilke armaturer som inngår i palleløsningen.

Se produktpresentasjonen til Hojskär
Hojskär er en stilig solcellebelysning med sensor. Lampen finnes i en modell med slipt spyd for plassering i hagen, og en veggmodell for montering på fasade.
Se i videoen hvilke funksjoner lampen har, hvordan innstillingene fungerer og hvordan lampen lyser.

For teknisk informasjon og bestilling av Hojskär, gå til artiklene i nettbutikken.

Armaturer i Light 4 Home-konseptet

Light 4 Home er vår egen lysserie med armaturer for innendørs og utendørs bruk.
Her kan du lese mer om Light 4 Home.

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din nettleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript