Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Light 4 Home

Light 4 Home er vår egen lysserie med armaturer for innendørs og utendørs bruk. Alle armaturer er valgt med fokus på god kvalitet og stilig design. Med en nøye utvalgt produktmiks kan forbrukeren velge mellom tradisjonelle og moderne lysløsninger eller fremtidssikre produkter med appkontroll. I konseptet finner du flere ulike varianter av innendørsbelysning og utendørsbelysning til bolig, hage og husfasade. I tillegg kommer energisparende solcellebelysning som kompletterer utvalget.

Utforsk sortimentet

Bruk våre nettsider om Light 4 Home som et verktøy når du snakker med kunden eller skal finne ut mer informasjon om konseptet og artiklene som inngår. Klikk videre nedenfor for å lese mer om Light 4 Home innendørsbelysning og utendørsbelysning. Aktuell informasjon om enkeltvarer og oppdatert sortiment finner du alltid i nettbutikken. Via nettbutikken kan du enkelt bestille varene du trenger hjem.

Du som forhandler kan også skape deg en god oversikt over konseptet og hvilke fordeler det gir deg og din sluttforbruker gjennom vår digitale publikasjon.

Utebelysning Light 4 Home
Uteserien omfatter solcellebelysning, hagebelysning og armaturer for fasader. Utebelysning skaper trygghet, bidrar til et stemningsfullt utemiljø og gir et innbydende inntrykk.

 

Innendørsbelysning Light 4 Home
Innendørsserien inkluderer takarmaturer, LED-paneler, LED-lister og benkebelysning. Lys opp boligen ved hjelp av spotlights, skinnesystemer eller downlights. Rettet lys belyser objekter og aksentbelysning skaper atmosfære

 

Light 4 Home i nettbutikken
Mer detaljert informasjon om produktene og det aktuelle sortimentet finner du alltid i nettbutikken.

Ved å logge inn kan du enkelt se din pris, lagerstatus og legge inn bestillingen.

 

Miljøbevisst med LED-lys

Vi ønsker å gjøre det enkelt å velge klimasmarte produkter for å bidra til en bærekraftig fremtid. LED er en miljøvennlig, energieffektiv lyskilde med lang levetid som gir effektivt lys.

 

De fleste armaturene i Light 4 Home-serien kommer med en utskiftbar eller innebygd LED-lyskilde. Der lyskilde ikke er inkludert, velg gjerne en LED-variant.

 

Armaturer som har innebygget lyskilde, eller integrert LED som det også kalles, har tilpasset lys for lampen. Armaturene er som regel litt mindre og mer fleksible når det ikke er behov for plass til sokkel, og de er som regel lettere å montere.

Tydelig og lekkert sortiment

Emballasjen i Light 4 Home er tydelig merket med fargeskjema og symbol for hvert bruksområde. Hvert segment kan derfor enkelt grupperes i butikkhyllen. Hver armatur har enkle og tydelige egenskapssymboler slik at det er enkelt for forbrukeren å finne den rette.

 

For deg som driver netthandel er all informasjon illustrert med symboler selvsagt også i tekst slik at du kan presentere den for dine kunder.

 

Vi kan tilby ferdige forslag til butikkløsninger og demodisplay med armaturer for utstilling i din butikk.

 

I Light 4 Home har vi armaturer i segmentene Innendørs, Fasade, Hage og Solar.

Light 4 Home, armaturer for innendørs belysning og utendørs belysning

Light 4 Home-konseptet gir deg gode forutsetninger for å skape god lønnsomhet i virksomheten. Med konseptet kan du tilby kunden et bredt utvalg av produkter som er energibesparende og varer over tid. Vi tilbyr et godt pakket konsept med et stort utvalg av belysningsprodukter som møter behovene til den bevisste forbrukeren. Light 4 Home-konseptet har armaturer for innendørs og utendørs bruk. Vi tilbyr innendørsbelysning, fasadebelysning, hagebelysning og solcellebelysning. Vi kaller segmentene Indoor, Facade, Garden og Solar.

Belysning Light 4 Home

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din nettleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript