Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Utendørsbelysning Light 4 Home

Light 4 Home-serien har et stort utvalg av utendørsarmaturer. Enten du liker klassisk eller designet, har vi armaturer som er moderne, stilige, funksjonelle og energibesparende. Blandingen av belysningsprodukter til husfasaden, hagen og solcellebelysningen gjør at det finnes noe for enhver smak og formål. Flere armaturer finnes i samme design, noe som gjør at du kan ha samme stil i hele utemiljøet, fra fasaden og ut i hagen.

Økonomiske produkter

Light 4 Home-konseptet gir deg gode forutsetninger for å skape lønnsomhet i virksomheten. Kunden kan velge blant et bredt utvalg produkter som er energieffektive og varer over tid. Hele konseptet har armaturer for innendørs og utendørs bruk. Med belysning fra Light 4 Home er det enkelt å skape et vakkert miljø rundt huset og lyse opp mørke deler av hagen. Utebelysningen kan også fylle en praktisk funksjon, spesielt i de mørke månedene av året. Ikke la mørket begrense tidsbruken på terrassen og i hagen. Med et opplyst hus øker også sikkerheten og gir et innbydende inntrykk.

Utendørsbelysningen er delt i tre segmenter

I konseptet er det et stort utvalg av utearmaturer, som gjør det enkelt for forbrukeren å velge riktig personlig stil. Vi har gruppert utearmaturene i Light 4 Home i tre segmenter for å gjøre det oversiktlig og pent på hyllen.

 

Fasadebelysning - Light 4 Home

Utebelysning setter et personlig preg på hjemmet ditt, skaper trygghet og gir et innbydende inntrykk. Velg mellom veggarmaturer og downlights.

Hagebelysning - Light 4 Home

Skap et herlig utemiljø hele året, lys opp blomsterbed og trær eller gangveier og tredekk med Light 4 Garden. Velg mellom dekkslys, spotlights, pullerter og lyktestolper.

Solcellebelysning - Light 4 Home

Skap en effektiv hage eller uteplass med vår kvalitets- og energibesparende solcellebelysning. Vår solcellebelysning har monokrystallinsk panel, som gir god ladning selv i overskyet vær. Velg mellom fasadebelysning, pullerter og lyktestolper.

Miljøbevisst med LED-lys

Vi ønsker å gjøre det enkelt å velge klimasmarte produkter for å bidra til en bærekraftig fremtid. LED er en miljøvennlig, energieffektiv lyskilde med lang levetid som gir effektivt lys.

 

De fleste armaturene i Light 4 Home-serien kommer med en utskiftbar eller innebygd LED-lyskilde. Der lyskilde ikke er inkludert, velg gjerne en LED-variant.

 

Armaturer som har innebygget lyskilde, eller integrert LED som det også kalles, har tilpasset lys for lampen. Armaturene er som regel litt mindre og mer fleksible når det ikke er behov for plass til sokkel, og de er som regel lettere å montere.

Tydelig og tiltalende sortiment

Emballasjen i Light 4 Home er tydelig merket med fargeskjema og symbol for hvert bruksområde. Hvert segment kan derfor enkelt grupperes i butikkhyllen. Hver armatur har enkle og tydelige egenskapssymboler slik at det er enkelt for forbrukeren å finne den rette.

 

For deg som driver netthandel er all informasjon illustrert med symboler selvsagt også i tekst slik at du kan presentere den for dine kunder.

 

Vi kan tilby ferdige forslag til butikkløsninger og demodisplay med armaturer for utstilling i din butikk.

 

I Light 4 Home har vi armaturer i segmentene Innendørs, Fasade, Hage og Solar.

Light 4 Home, produktene i nettbutikken

I vår nettbutikk er det flere beskrivelser av hver armatur og tekniske fakta som kan være greit å vite. Det er alltid et aktuelt og oppdatert sortiment her. Som forhandler kan du enkelt legge inn bestillingen via nettbutikken. Hvis du som privatperson er interessert i Light 4 Home-produkter, kontakt din nærmeste forhandler for å handle.

Solcellebelysning - Solar

Fasadebelysning, pullerter og lyktestolper. God ladning selv i overskyet vær med monokrystallinsk panel.

Fasadebelysning - Facade

Velg mellom veggarmaturer og downlights for å lyse opp fasaden din.

Dekorasjon - Light 4 Home

Bruk en fleksibel LED-stripe for å lyse opp gjerder, vegger og fasader for effektiv belysning.

Stolper og pullerter - Garden

Stolpelykter og pullerter er fine lyspunkter i hagen, eller bruk dem til å lyse opp korridorer og innkjørsler.

Hagebelysning - Garden

Trappebelysning, decklights og mindre spotter med jordspyd gir fine lyspunkter i utemiljøet ditt.

Light 4 Home - Se konseptet

Innendørs og utendørs belysning til hjemmet, hagen og husfasaden. Alltid gjeldende rekkevidde på nettet.

Om light 4 Home

Light 4 Home er vår egen armaturserie. Vi tilbyr et konsept som er utformet etter sluttforbrukerens behov både når det gjelder design og funksjon. Blandingen av belysningsprodukter til husfasaden, hagen og solcellebelysningen gjør at det finnes noe for enhver smak og formål. Produktene er moderne, stilige og energisparende. Belysningen gir mulighet til å skape både leken belysning og lyse opp inngangsdøren din på beste måte. Light 4 Home-konseptet har også belysning for innendørs bruk.

Materiell for digitale medier

Materialer for digitale kanaler
Bruk vårt ferdige materiale i dine egne digitale kanaler for å skape salg av Light 4 Home-produkter hos deg.

Ser bra ut i butikk

Bruksområdet holdes sammen med farge og symbol, og tydelige eiendomssymboler på emballasjen gjør det enkelt å velge riktig.

Innendørsbelysning

Light 4 Home-konseptet inkluderer også takbelysning, spotlights, downlights, benkebelysning og dekorativ belysning for innendørs bruk.

Belysning Light 4 Home

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din nettleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript