Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Light 4 Home i din butikk

Light 4 Home i din butikk

Light 4 Home-konseptet er delt inn i fire segmenter - Innendørs, Hage, Fasade og Solar. Bruksområdet er tydelig angitt på emballasjen med et ikon og den holdes sammen med en fargeskala som gjør at den ser fin og enhetlig ut i butikkhyllen. Emballasjen til hver enkelt vare har et produktbilde og ikoner for armaturens egenskaper slik at det er enkelt for forbrukeren å sammenligne og velge riktig produkt.

Fleksibel Plassering

Vi vet at butikkplassen noen ganger kan begrense mulighetene til å vise frem produkter på beste måte. Vi har derfor designet emballasjen for å gi deg muligheter for en mer fleksibel plassering på hyllen, samtidig som kunden får de beste forutsetningene for å finne riktig produkt.

 

Symboler på embalasjen

Emballasjen inneholder informasjon i form av symboler som er enkle å absorbere og som er enkle å sammenligne med andre produkter i sortimentet.
Her kan du se symbolene som brukes for Light 4 Home.

Light 4 Home i din nettbutikk

Vi sørger også for at du som driver e-handel har tilgang til materiell som gjør det enkelt for deg å nå ut med produktene til dine kunder. Vi gir deg selvfølgelig tilgang til produktrelaterte tekster, data og bilder som du kan berike nettbutikken din med.

På utvalgte produkter kan vi gi deg tilgang til manualer og miljøbilder slik at din kunde kan få en bedre følelse av produktet allerede i din nettbutikk. Light 4 Home-serien inkluderer produkter som er underlagt krav til energimerking (EPREL). Her sørger vi selvfølgelig for at du får tilgang til etikettene du trenger.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss hvis du hjelp til å finne materiell!

Light 4 Home i din butikk

I Light 4 Home-konseptet er det planogrammer for innendørs og utendørs belysning. Du kan velge mellom både lav og høy innredning. Her finnes flere ulike størrelser på plass med gjennomtenkte og ferdige løsninger for din butikk, selvfølgelig skreddersyr vi også plass til akkurat din butikks behov. Du som har et begrenset areal i butikken kan for eksempel velge en mindre plass hvor vi har pakket en nøye gjennomtenkt produktmiks sammen med bestselgerne for å optimalisere salget i din butikk. Armaturer innenfor hvert bruksområde er gruppert med farge og symbol som gjør den enhetlig i butikkhyllen.

Du kan enkelt velge om du vil ta inn hele utvalget eller utvalgte deler. Kanskje du vil begynne med fasade- og hagebelysning for senere å supplere med solcellebelysning? Eller du har kanskje et område i butikken som egner seg bedre for en del av sortimentet, og det andre kan være eksponert andre steder i butikken. Kombiner planogrammene slik det passer deg og din butikk best, eller velg et av våre ferdige forslag.

Demodisplay

Et demodisplay gir deg gode forutsetninger for å gi kunden den beste opplevelsen av produktet. Å ha demoprodukter å klemme og kjenne på øker levetiden på emballasjen i butikken da kundene ikke er like tilbøyelige til å åpne eskene for å se på produktet.

 

Demoskjerm for Light 4 Home passer i standard interiør. Displayet kan tilpasses ditt sortiment og dine behov sammen med din selger.

 

Det er også mulig å vise solcellebelysning i butikken din da vi tilbyr en adapter som får belysningen til å lade og skinne.

Hjelp eller mer info

Ønsker du mer info om Light 4 Home-konseptet eller hjelp til butikkløsninger – fyll inn dine detaljer i skjemaet så tar vi kontakt med deg. Trenger du bilde eller tekstmateriell til nettbutikken din, ta kontakt så hjelper vi med det.

Mer detaljert informasjon om produktene som inngår i Light 4 Home og det aktuelle utvalget finner du alltid i nettbutikken. Ved å logge inn kan du enkelt se din pris, lagerstatus og legge inn bestillingen. Hvis du som privatperson er interessert i Light 4 Home-produkter, kontakt din lokale selger for å bestille Light 4 Home.

Se Light 4 Home-varene i nettbutikken.

Materiell for digitale medier

Materialer for digitale kanaler
Bruk vårt ferdige materiale i dine egne digitale kanaler for å skape salg av Light 4 Home-produkter hos deg.

Innendørsbelysning

Light 4 Home-konseptet inkluderer også takbelysning, spotlights, downlights, benkebelysning og dekorativ belysning for innendørs bruk.

Utendørsbelysning

Light 4 Home-konseptet inkluderer også utendørsbelysning for hagen, husfasaden og en serie solcelledrevne armaturer.

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript