Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Innendørsbelysning Light 4 Home

Innendørsbelysning Light 4 Home

Light 4 Home-serien har et stort utvalg innendørs armaturer som møter behovene til den bevisste forbrukeren. Med en nøye utvalgt produktmiks kan du velge mellom tradisjonelle og moderne lysløsninger eller fremtidssikre produkter med appkontroll. Alle armaturer er valgt med fokus på god kvalitet og stilig design. I serien finner du takarmaturer, benkebelysning, spotlights, downlights og dekorativ belysning som bidrar til å fremheve detaljer. La ulike typer lys ta mer plass og forbedre hjemmet ditt. Belysning må ikke bare være praktisk, men du kan også skape atmosfære med ulike typer belysning. Med retningsbelysning, aksentlys og flere lyspunkter kan du skape din egen personlige stil og herlige atmosfære.

Lønnsomme produkter 

Light 4 Home-konseptet gir deg gode forutsetninger for å skape lønnsomhet i virksomheten. Kunden kan velge blant et bredt utvalg produkter som er energieffektive og varer over tid. Hele konseptet har armaturer for innendørs og utendørs bruk.

Innendørsbelysning for alle

Belysning er en viktig del av å skape den rette følelsen i et hjem. Ulike rom har ulike funksjoner og man bør derfor ta hensyn til formålet med rommet. Generell belysning er bra for for eksempel rengjøring, men å da ha mulighet til å dimme ned er med på å skape atmosfære og øker hyggefaktoren i hjemmet ditt. I Light 4 Home innendørsbelysning er det noe for enhver smak og formål, og du finner belysning til de fleste rom i hjemmet.

 

Innendørsbelysning - Light 4 Indoor

La belysningen lyse opp hjemmet ditt, skap stemning og ta plass. Light 4 Indoor-serien inkluderer både funksjons- og stemningsbelysning. Velg mellom takarmaturer, benkebelysning, spotlights, downlights og dekorativ belysning.

Miljøbevisst med LED

Vi ønsker å gjøre det enkelt å velge klimasmarte produkter for å bidra til en bærekraftig fremtid. LED er en miljøvennlig, energieffektiv lyskilde med lang levetid som gir effektivt lys. De fleste armaturene i Light 4 Home-serien kommer med en utskiftbar eller innebygd LED-lyskilde. Der lyskilde ikke er inkludert, velg gjerne en LED-variant.

Appstyrt armatur

Innenfor Light 4 Home er det for tiden noen få armaturer som kan app-styres. Smarte produkter er et område som vokser og her ønsker vi selvsagt å være med å utvikle flere produkter. Koble til via WiFi-nettverket hjemme ved hjelp av en app du installerer på smarttelefonen. Gjennom appen eller via stemmestyring kan du enkelt skru av og på LED-panelet, velge mellom ulike fargetemperaturer og dempe for riktig stemning. Still inn tider du vil at belysningen skal slå på eller av. Med strømkabelen kan du dimme LED-stripen Fejan.

 

I nettbutikken kan du lese mer og bestille LED-panelet Vindö og Strömkabel WiFi Fejan.

Tydelig og tiltalende sortiment

Emballasjen i Light 4 Home er tydelig merket med fargeskjema og symbol for hvert bruksområde. Hvert segment kan derfor enkelt grupperes i butikkhyllen. Hver armatur har enkle og tydelige egenskapssymboler slik at det er enkelt for forbrukeren å finne den rette.

 

For deg som driver netthandel er all informasjon illustrert med symboler selvsagt også i tekst slik at du kan presentere den for dine kunder.

 

Vi kan tilby ferdige forslag til butikkløsninger og demodisplay med armaturer for utstilling i din butikk. I Light 4 Home har vi armaturer i segmentene Innendørs, Fasade, Hage og Solar.

Light 4 Home, produktene i nettbutikken

I vår nettbutikk er det flere beskrivelser av hver armatur og tekniske fakta som kan være greit å vite. Det er alltid et aktuelt og oppdatert sortiment her. Som forhandler kan du enkelt legge inn bestillingen via nettbutikken.

Se Light 4 Home-sortimentet her i nettbutikken.

Takarmaturer

Klassiske takarmaturer, tak og moderne LED-paneler.

Downlights

Armaturer for innfelling i tak, hyller, skap, vindusnisjer eller møbler.

Spotlight og skinnesystem

Takbelysning og skinnesystemer med spotlights for retningsbelysning.

Benkebelysning

Benkebelysning med stikkontakter egner seg godt å montere under skap for å lyse opp arbeidsflaten din.

Dekorasjonsbelysning

LED stripe som alternativ underskapsbelysning og fleksible LED strips for dekorativ belysning i møbler.

Light 4 Home - Se konseptet

Innendørs og utendørs belysning til hjemmet, hagen og husfasaden. Alltid gjeldende rekkevidde på nettet.

Om light 4 Home

Light 4 Home er vår egen armaturserie. Vi tilbyr et konsept som er utformet etter sluttforbrukerens behov både når det gjelder design og funksjon. Blandingen av belysningsprodukter til husfasaden, hagen og solcellebelysningen gjør at det finnes noe for enhver smak og formål. Produktene er moderne, stilige og energisparende. Belysningen gir mulighet til å skape både leken belysning og lyse opp inngangsdøren din på beste måte. Light 4 Home-konseptet har også belysning for innendørs bruk.

Materiell for digitale medier

Materialer for digitale kanaler
Bruk vårt ferdige materiale i dine egne digitale kanaler for å skape salg av Light 4 Home-produkter hos deg.

Ser bra ut i butikk

Bruksområdet holdes sammen med farge og symbol, og tydelige eiendomssymboler på emballasjen gjør det enkelt å velge riktig.

Utendørsbelysning

Light 4 Home-konseptet inkluderer også utendørsbelysning for hagen, husfasaden og en serie solcelledrevne armaturer.

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din nettleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript