Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Sommerhytta

Før sesongen åpnes og settes i stand sommerhus og fritidsboliger. Selvfølgelig er det fint å ha det enkelt på sommerstedet, men også gjerne med litt komfort.

Renover uten å pusse opp

Med en ny kran, et annet dusjsett, et nytt dusjforheng eller et nytt toalettsete får du enkelt et mer moderne og friskt preg på badet på sommerhytta. Renover uten bare å pusse opp!

Kjøp blandebatteri - Kjøp dusjsett - Kjøp dusjforheng - Kjøp toalettlokk

Ok komforten på sommerhytta

Varmtvannsberederen sørger for at du har varmt vann til håndvask, oppvask og dusjing i sommerhytta. Er det varmtvannsbereder fra før, er det nå på tide å fylle på med nytt vann. Husk at det bør luftes ut ved å åpne en varmtvannskran et sted i huset før du setter inn støpselet.

varmvattenberedare-300x245.jpg

Hvis det skal installeres en ny varmtvannsbereder, fordi den gamle har gjort jobben sin, eller om det ikke er noen fra før, hjelp dine kunder med å velge størrelse på varmtvannsberederen etter behov for varmtvann. For en vanlig dusj på 3-4 minutter brukes ca 40 liter 40-graders vann, og til håndvask ca 15 liter. Varmtvannsberedere leveres vanligvis med en blandeventil som blander varmtvannet i varmtvannsberederen med kaldt vann. Det betyr at vannet i en 50-liters varmtvannsbereder rekker til ca 80-110 liter 40-graders vann. At vannmengden varierer avhenger av temperaturen på det innkommende kalde vannet. Oppsummer det totale behovet for dusjer og servanter i en rekkefølge og velg passende størrelse på varmtvannsberederen. Under ofte stilte spørsmål svarer vi på hvilken type varmtvannsbereder som bør velges – emalje, kobber eller rustfri.

Kjøp varmtvannsbereder her i nettbutikken 

 

Kjøl deg ned der det trengs - helt uten installasjon


ac-miljo-300x300.jpgEnkelt og fleksibelt, et kjølig inneklima skapes med bærbar AC. Alt som trengs er en standard stikkontakt og en åpning for å lede varmluften gjennom. Det fleksible formatet gjør at enheten lett smelter inn i miljøet uten å være i veien, samtidig som den gir effektiv kjøling – perfekt for sommerhytta. Dersom det er behov for å kunne fjernstyre AC-en har vi en modell med innebygget WiFi.


Kjøp AirCondition her

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din nettleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript