Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Vår historie

Gelia ble dannet i 1975 i Grästorp i Västergötland i Sverige, der vi fortsatt har vår base. Vi begynte som en regional distributør av elektroprodukter til byggebransjen, og fortsatte tidlig med SB-poser for å gjøre det enkelt for butikkene å eksponere artiklene for kundene sine. SB-pakker og forbrukerinformasjon i butikk ble, og er, nøkkelen til Gelias fremgangsrike konsept.

Noen viktige milepæler i selskapets historie: I 1985 ble det inngått en samarbeidsavtale mellom Gelia Industri og daværende Järnia AB. Konsekvensen av samarbeidet var at omsetningen ble nesten doblet i løpet av en 3-årsperiode.

I 1992 kjøpte Gelia opp konkurrenten Critex/Elektropop. Dette førte til at Gelia forandret sin markedsstrategi fra å arbeide med ett varemerke til å bearbeide markedet med tre ulike profiler, én hver for jern- og byggevarebransjen og én for dagligvare- og elektrohandelen.

Siden 1996 har vi vært GDS-divisjonen (Gjør-Det-Selv) innenfor Ahlsell-gruppen. Det var i forbindelse med dette oppkjøpet at Gelias 20-årige arbeid med bare elektroprodukter ble utfylt med et tilsvarende sortiment innenfor VVS. I september 1997 stod alt klart, og markedet fikk da en første presentasjon av Gelias utvidede produktsortiment med både elektro og VVS.

I forbindelse med oppkjøpet av Gelia Industri har Ahlsell-gruppen utviklet sine posisjoner innenfor GDS-sektoren. Gelia utstyrer i dag svensk faghandel innenfor sektorene jernvare, bygg, elektro og dagligvare med elektro- og VVS-artikler som passer for både profesjonelle og forbrukere.

I 2008 ble vvsinteriör.se en del av Ahlsell-gruppens GDS-divisjon. vvsinteriör er spesialister mot forbrukerbutikker innenfor kjøkken, bad og fliser (interiørbutikker). Fem år senere, i 2013, ble vvsinteriör integrert i Gelia, og interiørkonseptet ble en del av Gelias virksomhet.

Med sin historie og nåværende konserntilhørighet har Gelia fått en markedsledende posisjon innenfor svensk faghandel, og har som hensikt og mål å utvikle seg videre inn i det 21. århundre.

I dag er Gelia til stede på elektro- og VVS-markedet i Sverige, Norge og Finland under navnet Gelia. I Danmark selger vi VVS-produkter under navnet VVS Trading. Selskapene utgjør i dag Ahlsell-gruppens GDS-divisjon med en omsetning på nesten 750 millioner svenske kroner.

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din nettleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript