Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Garden Lights

 

 

Hagebelysning Garden Lights er et 12-volts system med armaturer av høy kvalitet og et stilig design. Utvalget inkluderer forskjellige typer lyskilder, halogen-, glødelamper og LED-lamper for å skape varierende lysinnstillinger. Med utvalget av forskjellige deler og tilbehør tilpasser du systemet til hagen din og dine ønsker.

12 volt lamper gir nok lys til å lyse opp hagen og skaper en hyggelig atmosfære med vakre lyseffekter. Med Garden Lights kan du lage en unik og personlig hage, og muligheten til å kombinere forskjellige armaturer i samme system gir deg stor fleksibilitet. Garden Lights er designet for å være enkelt og trygt å installere selv, uten hjelp fra en elektriker. Hver lampe har en forhåndskoblet kabel med en skruetilkobling, og ingen verktøy er nødvendig når du kobler til systemet.

Brosjyre og tips for belysning

Hagebelysning Garden Lights, 1509 (pdf )

Gardenlight film

Liten video om Garden Lights

Garden Lights produkter

For å se utvalget som Gelia har presentert i Garden Lights, henviser vi til nettstedet vårt. Søk eller gå gjennom produktmenyen. Du som er kunde hos oss kan logge inn og enkelt legge inn bestillingen din i nettbutikken.

Les mer

Les mer om Garden Lights på www.garden-lights.nl

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din nettleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript