Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

E-Mobility

Fremtiden har parkert ved Gelia for å møte dagens og forbrukernes behov! E-mobilitets produkter i en serie som ligger foran i et allerede raskt voksende område. Produktområdet oppfyller etterspørselen etter ladekasser til huseieren eller leietakerforeningen, en total ladekabel som alle elbileiere trenger - nå og i fremtiden.

Serien inneholder smarte og bærekraftige produkter som er lønnsomme for deg som forhandler og rimelig forbruker.

Elbil er fremtiden

Antall ladbare biler øker i et raskt tempo, og dermed øker etterspørselen etter tilbehør. E-mobilitet er et utvalg for fremtiden med produkter som hjelper butikken din å være i front!

Visste du at...

I 2019 var det 1,3 millioner elektriske biler i Europa - innen 2030 forventes tallet å nå 44 millioner. Dette betyr at 97% av elbilene som vil være tilgjengelige i 2030 ennå ikke er solgt.

Amptec - vår egen serie med ladekabler

Kvalitetskabler for lading av elbil er en veldig god måte å starte med ditt utvalg av E-mobility produkter i din butikk. Sterke, holdbare og fleksible ladekabler fra Amptec vil ikke skuffe deg.

Gelia tilbyr produkter innen E-mobilitet

 

Vi i Gelia ønsker å gi deg muligheten til å skape verdi for sluttkunden din med en rekke produkter som er relevante nå og i fremtiden. Du som forhandler får et lønnsomt utvalg som hjelper butikken din å være i front og møte kundens etterspørsel når det gjelder produkter innen lading av elbil.

 

Vår egen serie ladekabler, Amptec, er ergonomiske kvalitetskabler som er fleksible selv ved lave temperaturer. Vi har veggbokser for el-lading både med og uten kabel fra ledende merker som Garo og Besen. Holdbare produkter med smarte innebygde funksjoner bidrar til å øke sikkerheten ved ladeprosessen. Ta vare på deg selv og bilen din.

 

E-mobility, produkter for lading av elbil

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din nettleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript