Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Ladekabler Amptec

Amptec er vårt eget merke for lading av kabler innen E-mobility. Kablene er ergonomisk designet for å være enkle å håndtere. Kabelen er en fleksibel og slitesterk TPU-kabel. TPU betyr termoplastisk polyuretan, som er en miljøvennlig og giftfri kabel. Egenskapene ligner på gummikabler, men er mye mer fleksible og beholder egenskapene mye bedre ved spesielt kalde temperaturer.

Ladekabel type 3

Ladekabel med type 2-kontakt for lading via stasjonære ladekasser eller ladestasjoner med kontakt type 2. Mode 3-kabelen gir deg sikker lading på tusenvis av offentlige ladestasjoner i Sverige og i resten av Europa. Kabelen kan selvfølgelig også brukes hjemme, i leietagerforeningen og på arbeidsplassen hvis ladekassen / ladestasjonen er der.

 

Amptec ladekabel er tilgjengelig i forskjellige lengder for 1-faset og 3-faset lading av elbiler.

Nødlader - ladekabel type 2

En nødlader brukes til å lade i en CEE-kontakt eller i en standard schuko-kontakt. Nødlader skal kun brukes til midlertidig lading. For vanlig lading anbefales lading via ladeboks.

 

Amptec nødlader med modus 2 leveres inkludert adapter CEE for schuko. Ladekabelen har en kontrollboks som inneholder blant annet en jordfeilbryter og andre komponenter som sikrer en kontrollert lading av elbilen.

 

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript