Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Om sortimentet og butikkløsninger

Her finner du veiledning om sortimentets design, produktdesign og merverdi for både deg og sluttkunden. Ta en titt på våre ferdige butikkløsninger eller ta kontakt, så hjelper vi deg på den beste måten å ordne tankene dine.

Komplett grunnsortiment

Connect 2 Home dekker forbrukerens grunnleggende behov for brytere, stikkontakter og belysningsstyrings artikler. Det er et jevnt utvalg for både innfelt og utenpåliggende montering. Serien inkluderer også gjenstander for utendørs bruk.

Brukervennlige produkter

Produktene er utstyrt med klare instruksjoner, og de fleste produktene har skruefeste for en enklere og tryggere installasjon. Festeklo og impulsfjær er inkludert for å gi forbrukeren en komplett løsning.

Hjørnebokser og rammer

Med hjørnebokser og rammer som tilbehør er det enkelt å skape en stilig helhet under installasjonen.

Kombinere med dosdimmer

Bruk bryteren som en dimmer ved å kombinere den med en dosdimmer og impulsfjær.

Connect 2 Home i din butikk

Slik kan det se ut i butikken din - ta en titt på forslagene våre til butikkløsninger.

Emballasje med et eksklusivt inntrykk

Emballasjens form skiller seg fra tradisjonell emballasje i produktområdet, og har bevisste valg i farge og designspråk.

Enkelt for forbrukeren å finne det rette

Informasjonen på emballasjen er skalert med fokus på å inneholde et klart, enkelt og illustrerende fakta som forbrukeren trenger i sitt produktvalg.

Åpningen fremhever produktet

Gjennom åpningen blir artikkelen synlig for forbrukeren. Kvalitet og design formidles tydelig gjennom muligheten til å se det faktiske produktet.

Eksponering i din butikk

Alle butikker er forskjellige og har ulik mengde med plass. For å gi deg de beste forholdene for eksponering av produktene for kunden din i butikken din, hjelper vi gjerne med forslag.

Velg ferdige butikkløsninger for ett eller to felt

Vi har laget to forskjellige sammensetninger av produktene innen Connect 2 Home. Planogrammene finner du på Mine sider i nettbutikken. Dette er produkter vi mener passer inn i hver enkelt butikk. 

Selgende helhetsinntrykk med samme emballasjestørrelse

Emballasjen er designet slik at de fleste produkter kan ha samme størrelse på produktet. I butikkhyllen skaper det rette linjer som gir et effektivt og selgende inntrykk i din butikk.

Demodisplay

Våre butikkløsninger inneholder en demodisplay der utvalgte produkter eksponeres i sin helhet og gjør det mulig for forbrukeren å se og føle produktet tydelig. Velg og bestill selv hvilke produkter du vil vise i displayet.

Enkel bestilling med funksjonen "Bestill via Excel"

Via nettbutikken kan du enkelt bestille hele eller deler av sortimentet ved hjelp av sortimentfilen vår i Excel. Bruk excel-filen i ordrefunksjonen som du finner under Mine sider.

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din nettleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript