Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Worklight

Riktig lys gjør jobben enklere

Et gjennomtenkt sortiment, hvor kvalitet og funksjon er en sentral del, har vært grunnlaget for vårt arbeid med utviklingen av våre arbeidslyskastere Worklight. Innenfor sortimentet kan vi tilby belysningsprodukter for både store og små behov når det gjelder riktig belysning på arbeidsplassen, og for alle typer brukere.

Belysning i tre trinn

Arbeidsbelysningen er delt inn i tre trinn for å tydeliggjøre ulike typer belysning. Alt fra belysning av store områder til mindre presisjonsarbeid. Sørg for at kunden din har belysning som dekker alle behov.

 • FULL Blendingsfri belysning for et helt rom.
 • TARGET Rettet belysning som dekker et større område.
 • FOCUS Belysning for mindre eller vanskelig tilgjengelige områder, og for jobber som krever høy presisjon.

Smarte detaljer og funksjoner

El-uttak på baksiden, braketter for jevn kabelvikling og oppladbare varianter. Stabile stativer, lamper som kan vinkles i festene for økt fleksibilitet i å kunne rette lyset dit det trengs.

 

Oppladbar med magnet

Slitesterk, kompakt, oppladbar arbeidslampe med to forskjellige lysmodus. Doble, kraftige magnetiske fester, vinklingsbart stativ og vinklingsbar lampe gjør at lyset havner der du vil ha det.

Dobbel LED-armatur med stativ

Robust arbeidsbelysning med 2 LED-armaturer, og et stabilt stativ som er enkelt å justere. Overdelen kan brukes separat som gulvmodell og kan enkelt løsnes fra teleskopstativet med hurtigutløser.

LED-armatur med to lysfarger

Bytt mellom 4000 K for et mykere lys og 6500 K, som egner seg godt til for eksempel malerarbeid. Velg lysmodus 100 % eller 50 %. Opal skjerm forhindrer gjenskinn. Plasser på gulvet eller på stativ.

Tiltalende grafikk

Skap en effektiv eksponering i butikken samtidig som kunden får en klar oversikt over sortimentet.

 

Produktet er tydelig vist på emballasjen med et bilde. Produktets spesifikke fordeler og egenskaper samt belysningsgruppering er også kommunisert på emballasjen gjennom symboler og kortfattet tekst.

 

worklight emballasje

Fleksibel plassering

Med et smart emballasjedesign får du informasjonen på flere sider, noe som gir deg muligheter for en mer fleksibel plassering i hyllen.

 

Den felles bakgrunnen til emballasjen som symboliserer produktområdet, samt Gelias blå kant binder konseptet sammen og skaper en visuelt tiltalende helhet i butikken.

 

Viser 1 til 23 av 23

Sortere

 • Strømkabel til LED-lysslynge
  Strømkabel til LED-lysslynge
  Strømkabel med omformer, 230V, plug-in tilkobling til LED slynge ROPE Worklight. Lengde 1.5 m. Omformeren er tilpasset for maks 50 meters LED-slynge.
  Mer info
 • LED-slynge Worklight Rope
  LED-slynge Worklight Rope
  LED slyngene ROPE R3, R10 og R20 er en fliksibel arbeidsbelysning som passer utmerket ved belysning av større områder. LED-belysningen gir en jevn skyggefri belysning med kraftig hvitt lys. LED-slyngene kan brukes som midlertidig belysning både innendørs og utendør for å belyse byggeplasser, korridorer, trapper, stillaser og heisesjakter. Slyngene finnes i flere ulike lengder og med hjelp av forhåndinstallerte koblinger kan slyngene forlenges og kobles sommen opp til 50 meter. Belysningen har en brenntid på 26 000 timer. Startkabel medfølger ikke. Beskyttelsesklasse IP 54.

  Bruk LED-slyngen på en korrekt måte for å unngå skader som kan forårsake varmegang og kortslutning på slyngen. LED-slyngen kan kun bøyes med LED chipen vendt utover og ikke ha mindre diameter enn 130mm. Pass også på å ikke dra for hardt eller vri slyngen vertikalt som kan forårsake skader på produktet. Skal kun brukes med 220-240 V.
  Mer info
 • Festklips til LED-slynge
  Festklips til LED-slynge
  Festeklips for LED-slynge ROPE Worklight. 10-pakk.
  Mer info
 • Arbeidsplassbelysning LED med stativ, Gelia
  Arbeidsplassbelysning LED med stativ, Gelia
  TARGET T30S er en praktisk og smidig arbeidsbelysning i LED med gulvstativ. Det stabile stålstativet har et ergonomisk bærehåndtak for bedre mobilitet. Lampen er vinklingsbar. 2 m kabel H05RN-F 3 G1,5 med jordet plugg medfølger og kan enkelt samles sammen på stativets kabelholder når arbeidsbelysningen ikke brukes. IP65.
  Mer info
 • Arbeidsbelysning LED, batteri, Gelia
  Arbeidsbelysning LED, batteri, Gelia
  TARGET T20SB er en motstandsdyktig, kompakt, oppladbar arbeidslampe med to lysnivå, 100% og 50%. Vinklingsbart stativ og vinklingsbar lampe gjør at lyser kan justeres dit du ønsker. Det gummierte håndtaket gjør at det er behagelig og trygt å holde lampen. På undersiden av arbeidslampen finnes doble, kraftige magnetfester. Lampen kan lades fra et 230 v vegguttak eller fra bildens 12V uttak med medfølgende transformator. Ladetid 3.5-4 timer. Driftstid på 2.5-5 timer. Egnet for både innendørs og utendørsbruk. IP44.
  Mer info
 • Strømkabel Y-gren til LED-slynge Worklight Rope
  Strømkabel Y-gren til LED-slynge Worklight Rope
  Med Worklight Rope Y forgreningskabel er det mulig å forgrene Rope LED-slynger for fleksibel og brukervennlig arbeidsbelysning. Y-forgreningen gjør det mulig å koble sløyfer og direkte belysning i flere forskjellige retninger. Strømkabelen er 1 meter for hver gren. LED-stripsen kobles til Rope Y ved hjelp av forhåndsinstallerte kontakter. En LED-sløyfe kan kobles opp til 50 meter.

  Worklight Rope er en fleksibel arbeidslampe som er perfekt for belysning av større rom. LED-belysningen gir jevn, skyggefri belysning med kraftig hvitt lys. LED-sløyfene kan brukes som midlertidig belysning både til innendørs og utendørs bruk for å belyse byggeplasser, korridorer, trapper, stillaser og heissjakter. Sløyfene finnes i flere forskjellige lengder og har smart tilbehør som gir en brukervennlig og fleksibel belysningsløsning.
  Mer info
 • Skjøteledning til LED-slynge Worklight Rope
  Skjøteledning til LED-slynge Worklight Rope
  Skjøtekabel 0,9 meter for LED-slynger, Worklight Rope. Skjøteledningen kobles enkelt til LED-lyssløyfen ved hjelp av forhåndsinstallerte kontakter.
  Mer info
 • Hodelykt LED m/sensor og magnet, oppladbar, Gelia
  Hodelykt LED m/sensor og magnet, oppladbar, Gelia
  FOCUS F5HLS er en bredstrålende hodelykt med IR-sensor som gjør at lampen kan slås av og på uten å berøre lampen. Hodelykten har 5 ulike lysnivå. Justerbar og elastisk anti-slip reim gjør at lampen sitter godt på godet. Lampen er vinklingsbar og lysstrålen har en rekkevidde på 50 m. Det innebygde 1500mAh Li-ion batteriet har en ladetid på 4.5 timer og lades med USB-kabel. Driftstid 2.5 timer. USB-kabel medfølger.
  Mer info
 • Arbeidsbelysning LED med stativ, Gelia
  Arbeidsbelysning LED med stativ, Gelia
  TARGET T20S er en liten og smidig arbeidsbelysning i LED med gulvstativ. Stålstativet har et bærehåndtak for bedre mobilitet. Lampen er vinklingsbar. 1,5 m kabel H05RN-F 3G1 med jordet propp medfølger og kan enkelt kveiles på stativets kabelholder når arbeidsbelysningen ikke brukes. IP65.
  Mer info
 • Arbeidsbelysning LED inkl teleskopstativ, Gelia
  Arbeidsbelysning LED inkl teleskopstativ, Gelia
  TARGET T30AS er en robust arbeidsbelysning med 1 stk 30W LED-armatur på teleskopstativ. Strålekasteren har frostet glass for å forhindre blendende lys. Stativet kan justeres mellom 0,85-1,55 m og de plastkledde føttene, gjør stativet stabilt selv helt uttrekt. Stativet er sammenleggbar og tar liten plass ved oppbevaring og transport. Arbeidsbelysningens feste er vinklingsbart. 2 m kabel H05RN-F 3G1 med jordet propp medfølger. IP65.
  Mer info
 • Gulvdisplay LED-slynger Worklight Rope, komplett, Gelia
  Gulvdisplay LED-slynger Worklight Rope, komplett, Gelia
  Flott gulvstativ fylt med våre populære LED slynger Worklight Rope. En fleksibel LED-belysning med kraftig hvitt lys for midlertidig arbeidsbelysning. perfekt som vanlig belysning på byggeplasser, stillaser, korridorer og trappehus. Gir et jevnt skyggefritt lys. Med hjelp av ulike lengder og forhåndsinnstallerte koblinger kan slyngen forlenges opp til 50 meter.

  Stativet leveres inkludert startsett og slynger i 3 lengder: 3 m, 10 m, og 20 m.
  Mer info
 • Arbeidslys LED, to lysfarger, Gelia
  Arbeidslys LED, to lysfarger, Gelia
  TARGET T100S og T50S2C er kraftige LED-arbeidslys med to lysmoduser, 100 % og 50 %. Lysfargen på LED-armaturen kan byttes mellom 4000 Kelvin og 6500 Kelvin. 6500 Kelvin ligner dagslys og er god til malerarbeid. 4000 Kelvin gir et mykere lys som egner seg som generell belysning. Den opale skjermen reduserer risikoen for gjenskinn.

  Arbeidsbelysningen kan plasseres direkte på gulvet eller monteres på stativ. Ved montering på stativ festes arbeidslampen i underkant av lampen. Belysningen har et grepsvennlig håndtak som gjør den lett å bære rundt. Baksiden av LED-lampen er utstyrt med 230 V jordede stikkontakter.

  Arbeidsbelysningen er laget av nylon, PC og gummi. 3 meter kabel H07RN-F 3G1.5 med jordet støpsel inkludert. På baksiden av arbeidslyset er det braketter for kabeloppsamling når arbeidslyset ikke er i bruk. Beskyttelsesklasse IP54.
  Mer info
 • Arbeidsbelysning LED med stativ, Gelia
  Arbeidsbelysning LED med stativ, Gelia
  TARGET T50S er en praktisk og smidig arbeidsbelysning i LED med gulvstativ. Det stabile stålstativet har et ergonomisk håndtak for bedre mobilitet. lampen er vinkligsbar. 2 m H05RN-F 3G1,5 med jordet propp medfølger og kan enkelt samles sammen på stativets kabelholder når arbeidsbelysningen ikke er i bruk. På stativets bakside finnes 2 stk 230 v jordede strømuttak. IP54.
  Mer info
 • Lyskaster LED, Gelia
  Lyskaster LED, Gelia
  TARGET T30 og T50 er en slank lyskaster med frostet glass for å forhindre blendende lys. 0,5 m kabel H05RN-F 3G1 med jordet propp. Justerbar feste for montering på vegg eller stativ. IP65.
  Mer info
 • Lyskaster LED, Gelia
  Lyskaster LED, Gelia
  TARGET T240 er en meget kraftig arbeidsbelysning med integrert LED-lyskilde. LED-hodelykten kan plasseres direkte på gulvet eller monteres på vegg eller på mast. Den vinklede braketten gjør det enkelt å rette lyset. Det kraftige lyset gjør frontlykten egnet for bruk i belysning av store områder, som gårdsrom eller fasader. 1 meter kabel H05RN-F 3G1.0 med jordet støpsel inkludert. Den høye beskyttelsesklassen IP65 gjør at belysningen er støvtett og spylesikker.
  Mer info
 • Stativ, teleskop, 1,1-2,5 m, Gelia
  Stativ, teleskop, 1,1-2,5 m, Gelia
  AS250. Stabilt stativ til arbeidslamper. Leveres med universalfeste c/c 85-155 mm, opp til M10 som gjør at de fleste armaturer kan monteres på stativet stabilt selv om stativet er helt uttrekt. Stativet er sammenleggbart og tar liten plass ved oppbevaring og transport. Pulverlakkert overflate.
  Mer info
 • Lommelykt LED, 10 W, Gelia
  Lommelykt LED, 10 W, Gelia
  FOCUS F10 er en kraftig og støtsikker lommelykt i høykvalitets aluminiumskonstruksjon som tåle tøff behandling. 3 lysnivåer. Hel, halv og blinkende. Utstyrt med fokuslinse som gjør at lysets intensitet enkelt justeres med å vri i framkant på lampen. Drives av 2 stk batteri C (medfølger). Driftstid 5 tim/3 tim (redusert styrke/full styrke). Lyslengde 200 m. Handleddsreim. IPX4.
  Mer info
 • Strips til LED-slynge Worklight Rope
  Strips til LED-slynge Worklight Rope
  Strips tilpasset for å feste Worklight Rope LED-løkker. Stripsen kan åpnes og kan gjenbrukes. Pakken inneholder 10 strips.
  Mer info
 • Arbeidsbelysning LED inkl teleskopstativ, Gelia
  Arbeidsbelysning LED inkl teleskopstativ, Gelia
  TARGET T2X50AS er en robust arbeidsbelysning med 2 stk 50 W LED-armaturer på teleskopstativ. Stativet kan justeres mellom 0,95-2 meter og har en kraftig konstruksjon og gummierte føtter som gjør stativet stabilt selv helt uttrekt. Stativet er sammefeldbart og tar liten plass ved oppbevaring og transport. Arbeidsbelysningens feste er vinklingsbar. Overdelen kan brukes separat som gulvmodell og løses enkelt fra stativet med hurtigfeste. 3 m kabel H05RN-F 3G1 med jordet propp. IP65.
  Mer info
 • Håndlampe LED, oppladbar, Gelia
  Håndlampe LED, oppladbar, Gelia
  FOCUS F18HF er en oppladbar håndlampe med 30 stk LED. Fungerer ogsp som lommelykt med 7 stk LED i håndlampens ytterende. Utstyrt med praktisk magnet som holder lampen på plass. Vribar opphengskrok. Leveres med 230V og 12 V ladere. Håndlampen passer, takket være det opplagdbare batteriet, både båtturer, camping og andre fritidsktiviteter samt utendørsarbeid. Ladetid ca 4-6 timer. Håndlampe. 1,8W, 280 lumen samt driftstid 4 timer. Lommelykt: 0,42 W, 30 lumen samt driftstid 10 timer. 230V, 50 Hz nettadapter. IP20.
  Mer info
 • Lommelykt LED, 5W, oppladbar, Gelia
  Lommelykt LED, 5W, oppladbar, Gelia
  FOCUS F5R er en oppladbar lommelykt i høykvalitets aluminiumkonstruksjon som tåler tøff behandling. 3 lysnivåer, hel, halv og blinkende. Utstyrt med fokuslinse som gjør at lysets intensitet enkelt kan justeres igjennom å vri i framkant av lampen. Ladetid 6-7 timer. Driftstid 4 timer/3 timer (redusert styrke/full styrke). Lyslengde på opp til 150 m. Lades via medfølgende USB kabel 0,8 m. IPX4.
  Mer info
 • LED-slynger Worklight Rope, påfyll til gulvdisplay
  LED-slynger Worklight Rope, påfyll til gulvdisplay
  Bestill en komplett påfylling til guvdisplay LED-slynger Worklight Rope. Påfyllingssett innehåller startsett og slynger i 3 lengder: 3 m, 10 m og 20 m.

  Worklight Rope er en fleksibel LED-belysning med kraftig hvit lys for midlertidig arbeidsbelysning. Perfekt som normalbelysning for byggeplasser, stilaser, korridorer og trappehus. Gir et jevnt skyggefritt lys. Med hjelp av ulike lengder og forhåndsinnstallerte koblinger kan slyngen forlenges opp til 50 m.
  Mer info
 • Nødlysbatteri till LED-slynge Worklight Rope
  Nødlysbatteri till LED-slynge Worklight Rope
  Nødlysbatteri for LED-slynge, Worklight Rope. Det innebygde oppladbare Lithium-ion-batteriet på 6000 mAh kan brukes til LED-slynger koblet opp til 50 meter. Lyskapasiteten er 100 % ved bruk for en 3 meter lang LED-sløyfe, 50 % ved 10 meter, 25 % ved 20 meter og 10 % ved 50 meter. Ladetiden for et fulladet batteri er 24 timer. Batterilevetiden er 1 time når batteriet er fulladet. Nødlysbatteriet sørger for at belysningen fungerer i nødsituasjoner som strømbrudd eller under midlertidig arbeid uten tilgang til strøm. Nødlysbatteriet kan brukes under lading og indikerer tydelig når lading pågår og er ferdig.

  Worklight Rope er en fleksibel arbeidslampe som er perfekt for belysning av større rom. LED-belysningen gir jevn, skyggefri belysning med kraftig hvitt lys. LED-slyngene kan brukes som midlertidig belysning både til innendørs og utendørs bruk for å belyse byggeplasser, korridorer, trapper, stillaser og heissjakter. Slyngene finnes i flere forskjellige lengder og har smart tilbehør som gir en brukervennlig og fleksibel belysningsløsning.
  Mer info
Viser 23 av 23

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din nettleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript