Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Gelia Butikkmateriell

Riktig lys gjør jobben enklere

Et gjennomtenkt sortiment, hvor kvalitet og funksjon er en sentral del, har vært grunnlaget for vårt arbeid med utviklingen av våre arbeidslyskastere Worklight. Innenfor sortimentet kan vi tilby belysningsprodukter for både store og små behov når det gjelder riktig belysning på arbeidsplassen, og for alle typer brukere.

Belysning i tre trinn

Arbeidsbelysningen er delt inn i tre trinn for å tydeliggjøre ulike typer belysning. Alt fra belysning av store områder til mindre presisjonsarbeid. Sørg for at kunden din har belysning som dekker alle behov.

 • FULL Blendingsfri belysning for et helt rom.
 • TARGET Rettet belysning som dekker et større område.
 • FOCUS Belysning for mindre eller vanskelig tilgjengelige områder, og for jobber som krever høy presisjon.

Smarte detaljer og funksjoner

El-uttak på baksiden, braketter for jevn kabelvikling og oppladbare varianter. Stabile stativer, lamper som kan vinkles i festene for økt fleksibilitet i å kunne rette lyset dit det trengs.

 

Oppladbar med magnet

Slitesterk, kompakt, oppladbar arbeidslampe med to forskjellige lysmodus. Doble, kraftige magnetiske fester, vinklingsbart stativ og vinklingsbar lampe gjør at lyset havner der du vil ha det.

Dobbel LED-armatur med stativ

Robust arbeidsbelysning med 2 LED-armaturer, og et stabilt stativ som er enkelt å justere. Overdelen kan brukes separat som gulvmodell og kan enkelt løsnes fra teleskopstativet med hurtigutløser.

LED-armatur med to lysfarger

Bytt mellom 4000 K for et mykere lys og 6500 K, som egner seg godt til for eksempel malerarbeid. Velg lysmodus 100 % eller 50 %. Opal skjerm forhindrer gjenskinn. Plasser på gulvet eller på stativ.

Tiltalende grafikk

Skap en effektiv eksponering i butikken samtidig som kunden får en klar oversikt over sortimentet.

 

Produktet er tydelig vist på emballasjen med et bilde. Produktets spesifikke fordeler og egenskaper samt belysningsgruppering er også kommunisert på emballasjen gjennom symboler og kortfattet tekst.

 

worklight emballasje

Fleksibel plassering

Med et smart emballasjedesign får du informasjonen på flere sider, noe som gir deg muligheter for en mer fleksibel plassering i hyllen.

 

Den felles bakgrunnen til emballasjen som symboliserer produktområdet, samt Gelias blå kant binder konseptet sammen og skaper en visuelt tiltalende helhet i butikken.

 

Velg underkategori

Viser 1 til 1 av 1

Sortere

 • Gulvdisplay LED-slynger Worklight Rope, komplett, Gelia
  Gulvdisplay LED-slynger Worklight Rope, komplett, Gelia
  Flott gulvstativ fylt med våre populære LED slynger Worklight Rope. En fleksibel LED-belysning med kraftig hvitt lys for midlertidig arbeidsbelysning. perfekt som vanlig belysning på byggeplasser, stillaser, korridorer og trappehus. Gir et jevnt skyggefritt lys. Med hjelp av ulike lengder og forhåndsinnstallerte koblinger kan slyngen forlenges opp til 50 meter.

  Stativet leveres inkludert startsett og slynger i 3 lengder: 3 m, 10 m, og 20 m.
  Mer info
Viser 1 av 1

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript