Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Forlenge og forgrene innendørs

Forlengere og forgrenere innendørs - optimalisert sortiment

Færre varianter gjør det lettere for kunden å velge riktig produkt. Produkter merker Gelia får også en ny type emballasje for å bidra til redusert plastforbruk. I tillegg til å være bra for miljøet, vil det også være lettere for kunder i din butikk å oppleve produktet. Selv om vi har redusert antall varer, kan kunden fortsatt finne produktet som dekker behovet som finnes. For deg i butikken betyr dette at du frigjør plass og kan få inn produkter som appellerer til bevisste forbrukere som liker innovative produkter.

Færre varer dekker kundens behov

Det totale antallet artikkelnummer i segmentet er nå færre, men vi kan fortsatt tilby varianter og lengder som dekker kundenes grunnleggende behov når det gjelder produkter innen forlengelse og forgrening innendørs.

 

Ny emballasje for Gelia-merket

Med en delvis ny type emballasje vil vi redusere plastforbruket. Den tidligere emballasjen vil fases ut. Utvalget nedenfor viser varer som har den nye emballasjen. Filtrer etter merke Gelia.

 

Planogram

Ferdige planogrammer er tilgjengelig for rene basissortiment, eller basissortiment kombinert med premiumprodukter som appellerer til forbrukere som liker innovative og pent designet produkter.
Se planogram under Mine sider.

Det finnes ingen produkter.

Sortere

Viser 0 av 0

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript