Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Forlenge og forgrene innendørs

Forlengere og forgrenere innendørs - optimalisert sortiment

Færre varianter gjør det lettere for kunden å velge riktig produkt. Produkter merker Gelia får også en ny type emballasje for å bidra til redusert plastforbruk. I tillegg til å være bra for miljøet, vil det også være lettere for kunder i din butikk å oppleve produktet. Selv om vi har redusert antall varer, kan kunden fortsatt finne produktet som dekker behovet som finnes. For deg i butikken betyr dette at du frigjør plass og kan få inn produkter som appellerer til bevisste forbrukere som liker innovative produkter.

Færre varer dekker kundens behov

Det totale antallet artikkelnummer i segmentet er nå færre, men vi kan fortsatt tilby varianter og lengder som dekker kundenes grunnleggende behov når det gjelder produkter innen forlengelse og forgrening innendørs.

 

Ny emballasje for Gelia-merket

Med en delvis ny type emballasje vil vi redusere plastforbruket. Den tidligere emballasjen vil fases ut. Utvalget nedenfor viser varer som har den nye emballasjen. Filtrer etter merke Gelia.

 

Planogram

Ferdige planogrammer er tilgjengelig for rene basissortiment, eller basissortiment kombinert med premiumprodukter som appellerer til forbrukere som liker innovative og pent designet produkter.
Se planogram under Mine sider.

Velg underkategori

Viser 1 til 20 av 43

Sortere

 • Skjøtekontakt, jordet 3-veis samt 2 stk USB
  Skjøtekontakt, jordet 3-veis samt 2 stk USB
  Kompakt grenuttak i en fin globeformet design med aksentfarge i brønnene. Grenkontakten har både jordede kontakter og USB A -kontakter. Den smarte utformingen av grenuttaket gjør at pluggene ikke er i veien for hverandre. USB-kontakter brukes til å lade USB-kompatible enheter som mobiltelefoner, nettbrett, aktivitetsklokker og kameraer. Hver USB -kontakt har en ladespenning på 5V DC og gir 2,1 A (maks 2,1 A / port).
  Den vinklede pluggen på grenuttaket gjør at den ikke stikker så mye ut av stikkontakten. Bruk den medfølgende selvklebende dokkingstasjonen til å feste grenuttaket til veggen, skrivebordet eller undersiden av et bord. Dokkingen er roterbar 360 °.
  Mer info
 • Skjøteledning, m/jord
  Skjøteledning, m/jord
  Jordet skjøteledning for innendørs bruk. Både plugger og stikkontakter er jordet.
  Skjøteledninger for innendørs bruk er beregnet for bruk i tørre miljøer. Hvis du trenger en skjøteledning i et fuktig innemiljø, velger du heller en skjøteledning beregnet for utendørs bruk.
  En skjøteledning som er koblet til et innendørs uttak bør ikke trekkes ut for utendørs bruk.
  Mer info
 • Skjøteledning Europa, Euroslim
  Skjøteledning Europa, Euroslim
  Patentert grenuttak for europeiske plugger. Grenkontakten og grenkontakten har tilpassede dimensjoner for å passe blant annet bak bokhyllen. Pluggen er like høy som brønnen i en stikkontakt er dyp, noe som betyr at pluggen ikke tar plass bak bokhyllen. Støpselet tas enkelt ut av stikkontakten ved hjelp av en grepvennlig, bøybar løkke. For innendørs bruk.
  Mer info
 • Skjøtekontakt, pop-up bordmodul, kombi, jordet +USB, lav
  Skjøtekontakt, pop-up bordmodul, kombi, jordet +USB, lav
  En diskret skjøtekontakt for innendørsbruk som enkelt felles inn i bord, kjøkkenbenker, kjøkkenskap, skrivebord eller konferansebord. Skjøtekontakten har jordet uttak og USB-uttak ( 2stk USB A). USB A: Uttaket gir totalt 2.4 A (max 2.4 A/port) max 12W. Ladestrøm 5V DC. Trykk på dekselet og USB -kontaktene er tilgjengelige. Hvis du trenger å bruke de jordede stikkontaktene, trekker du bare resten av kontakten ut av bordplaten. Når kontakten ikke er i bruk, skyves den lett ned i bordplaten igjen og er dermed ikke i veien. Skjøtekontrakten har en tilkoblingskabel med støpsel.
  Mer info
 • Kabeltrommel, m/jord, stående, med håndtak
  Kabeltrommel, m/jord, stående, med håndtak
  Stående kabeltrommel med bærehåndtak. Stabil trommel i plast beregnet for innendørs bruk. Kabelrullen er utstyrt med en termisk sikring som slår av strømmen ved overoppheting. Veivknappen på kabelrullen gjør det enkelt å spole kabelen tilbake. Maksimal lastekapasitet angitt i artikkelen refererer til henholdsvis fullt sammenrullet og fullt utrullet kabel.
  Mer info
 • Grenplugg, jordet
  Grenplugg, jordet
  Jordet stikkontakt for tilkobling av jordede plugger eller europeiske plugger. Brukes når en stikkontakten ikke er nok. Grenpluggen brukes i jordede stikkontakter.
  Mer info
 • Skjøtekontakt, jordet, med bryter
  Skjøtekontakt, jordet, med bryter
  Jordet grenuttak med skrå stikkontakter og 2-polet bryter. For innendørs bruk. Den vinklede pluggen til grenuttaket gjør at den ikke stikker så mye ut av stikkontakten, noe som er bra hvis grenuttaket er koblet til stikkontakten bak møblene. Støpselet tas enkelt ut av stikkontakten ved hjelp av en grepvennlig, bøybar løkke. For å spare energi når grenuttakets tilkoblede enheter ikke brukes, er det en bryter som enkelt slår av strømmen til hele grenuttaket. Et lys i bryteren lyser når strømmen er på.
  kabel: H05VV-F

  Bulk artikler - Skjøtekontater som selges i bulk er kun utstyrt med etikett og er ikke beregnet for å henges på spyd. Ved kjøp av på forhånd valgt antall, leveres artiklene i en stabelbar og selgende butikkdisplay for fleksibel plasering. Artiklene selges stykkevis til sluttbruker.
  Mer info
 • Stikkontakt, Europa, Euroslim
  Stikkontakt, Europa, Euroslim
  Unik skjøtekonatkt for bruk av europastikk, flate stikk. Skjøtekontakten er utformet for å ta så liten plass som mulig ut fra veggen, noen som gjør den optimal å bruke bak møbler, som f.eks bokhyller eller skap. Stikkontakten er like høy som bunnen i et vegguttak er dyp, noe som gjør at stikkontakten ikke tar noen ekstra plass ut fra vegguttaket. Stikkontakten taes enkelt ut av uttaket ved hjelp av en gripevennlig bøybar løkke. Fra pluggen går to "vinger" ut med en europeisk stikkontakt opp og ned på hver side. Designet gjør at grenen kan slankes mot veggen og ta minimal plass bak møbler. Brukes når den jordede stikkontakten ikke er nok, eller hvis du bare vil ha en slank tilkobling for europeiske plugger bak møbler. Grenpluggen kan brukes i både jordede og ujordede stikkontakter.
  Mer info
 • Kabelrulle, jordet, stående, med håndtak
  Kabelrulle, jordet, stående, med håndtak
  Stående kabelrulle med bærehåndtak. Liten og fleksibel rulle beregnet for innendørs bruk. Kabelrullen er utstyrt med en termosikring som slår av strømmen hvis kabelrullen overopphetes. Veivknappen på kabelrullen gjør det enkelt å rulle kabelen tilbake. Vinklet plugg. Maksimal lastekapasitet angitt i artikkelen refererer til henholdsvis fullt sammenrullet og fullt utrullet kabel.
  Mer info
 • Skjøtekontakt, kombi, jordet + Europa, med bryter
  Skjøtekontakt, kombi, jordet + Europa, med bryter
  Et kombinert grenuttak med skrå jordede stikkontakter og stikkontakter for europeiske plugger. Med 2-polet bryter. Den vinklede pluggen til grenuttaket gjør at den ikke stikker så mye ut av stikkontakten, noe som er bra hvis grenuttaket er koblet til stikkontakten bak møblene. Støpselet tas enkelt ut av stikkontakten ved hjelp av en grepvennlig, bøybar løkke. For å spare energi når grenuttakets tilkoblede enheter ikke brukes, er det en bryter som enkelt slår av strømmen til hele grenuttaket. Et lys i bryteren lyser når strømmen er på. For innendørs bruk.
  Mer info
 • Skjøtekontakt, jordet
  Skjøtekontakt, jordet
  Jordet skjøtekontakt med sidestilte uttak, for innendørsbruk. Skjøtekontakten har vinklet stikkontakt som gjør at den ikke stikker så mye ut ifra vegguttaket, noen som er bra om skjøtekontakten kobles i vegguttakes som finnes bak møbler. Stikkontakten tas enkelt ut av uttaket ved hjelp av en bøyle på framsiden av kontakten.
  Kabel: H05VV-F.

  Bulk artikler - Skjøtekontater som selges i bulk er kun utstyrt med etikett og er ikke beregnet for å henges på spyd. Ved kjøp av på forhånd valgt antall, leveres artiklene i en stabelbar og selgende butikkdisplay for fleksibel plasering. Artiklene selges stykkevis til sluttbruker.
  Mer info
 • Skjøteledning, Europa, innendørs
  Skjøteledning, Europa, innendørs
  Skjøteledning for innendørsbruk med europastikk og europauttak. Skjøteldning for innendørsbruk er ment til bruk i tørre miljøer. For bruk i fuktige miljøer innendørs, velg heller en skjøteledning ment for utendørsbruk. En skjøteledning som er koblet i et uttak innendørs skal ikke draes ut for bruk utendørs.
  Mer info
 • Skjøtekontakt, kombi, jordet + Europa
  Skjøtekontakt, kombi, jordet + Europa
  Grenkontakt for kombinert tilkobling av jordede plugger og europeiske plugger. Brukes når stikkontakten ikke er nok. Utformingen av grenpluggen er "oppreist", dvs. når den brukes i en 2-veis veggkontakt, er ikke den andre kontakten dekket og kan derfor fortsette å brukes. Grenpluggen kan brukes i både jordede og ujordede stikkontakter.
  Mer info
 • Skjøteledning, jordet, med bryter
  Skjøteledning, jordet, med bryter
  En robust jordet stikkontakt med aluminiumshus, skrånende stikkontakter og 2-polet bryter. For innendørs bruk. Den vinklede pluggen til grenuttaket gjør at den ikke stikker så mye ut av stikkontakten, noe som er bra hvis grenuttaket er koblet til stikkontakten bak møblene. Kabelen kan enkelt vikles opp rundt grenuttaket. For å spare energi når grenuttakets tilkoblede enheter ikke brukes, er det en bryter som enkelt slår av strømmen til hele grenuttaket. Et lys i bryteren lyser når strømmen er på.
  Grenkontakten har en opphengssløyfe som gjør det enkelt å henge den på en krok. Det er også fire hull som er synlige fra forsiden for enkelt å skru opp grenuttaket på veggen.
  Mer info
 • Skjøteledning, m/jord (Bulk)
  Skjøteledning, m/jord (Bulk)
  Jordet skjøteledning for innendørs bruk. Både den vinklede pluggen og kontakten er jordet.
  Skjøteledninger for innendørs bruk er beregnet for bruk i tørre miljøer. Hvis du trenger en skjøteledning i et fuktig innemiljø, velger du heller en skjøteledning beregnet for utendørs bruk.
  En skjøteledning som er koblet til et innendørs uttak bør ikke trekkes ut for utendørs bruk.
  Kabel: H05VV-F.

  Bulk artikler - Skjøtekontater som selges i bulk er kun utstyrt med etikett og er ikke beregnet for å henges på spyd. Ved kjøp av på forhånd valgt antall, leveres artiklene i en stabelbar og selgende butikkdisplay for fleksibel plasering. Artiklene selges stykkevis til sluttbruker.
  Mer info
 • Kabelboks med lokk
  Kabelboks med lokk
  Kabelboks med lokk som skjuler kabler, grenuttak med tilkoblede enheter på en fin og sikker måte. Kabelskjulet har hull på begge kortsider for enkelt å kunne føre kabler inn og ut av boksen, og i bunnen er det ventilasjonshull slik at det ikke blir for varmt inne i boksen. Størrelsen på boksen gjør at det også er plass til lange kabler og adaptere. Via hullene på kortsidene får du enkelt tilgang til brytere på eller av på grenuttak uten å måtte åpne lokket.

  Kabeldekselet leveres sammenfoldet, noe som gjør at det tar mindre plass under transport og lagring. (Brettede mål er L: 350 mm B: 150 mm H: 50 mm.) Når esken skal brukes, brettes den opp med et enkelt håndgrep. Designet på kabelboksen gjør at den passer godt inn i interiøret både hjemme og på kontoret. Med alle kablene pent skjult får du et mer stilig inntrykk, og det blir også lettere å rengjøre. Den passer perfekt på eller under skrivebordet, ved siden av datamaskinen, ved TV-en eller der du trenger den.
  Mer info
 • Skjøtekontakt, kombi, jordet + USB A, med bryter
  Skjøtekontakt, kombi, jordet + USB A, med bryter
  En grenuttak med myke linjer og funksjonell design. I den samme kontakten er det jordede kontakter og USB A -kontakter. USB-kontakter brukes til å lade USB-kompatible enheter som mobiltelefoner, nettbrett, aktivitetsklokker og kameraer. USB -kontaktene gir totalt 2,4 A (maks 2,4 A / port). For å spare energi når grenuttakets tilkoblede enheter ikke brukes, er det en 2-polet bryter som enkelt kutter strømmen til hele grenuttaket. Et lys i bryteren lyser når strømmen er på. På baksiden av grenuttaket er det spor for kabelen og stikkontakt for å kunne henge den på en vegg. Støpselet tas enkelt ut av kontakten ved hjelp av en grepsvennlig sløyfe. For innendørs bruk.
  Mer info
 • Kabelrulle, garasjerulle, jordet, for veggmontering
  Kabelrulle, garasjerulle, jordet, for veggmontering
  Kabelrulle for veggmontering med skjøteledning, jordet støpsel og jordet stikkontakt. Kabelrullen som er hengt på en krok eller montert på veggen er en perfekt garasjevinsj. 2 meter kabel fører til vinden, og så er det 10 meter på vinden som skal rulles ut. Vinden er roterbar i braketten. Unngå å ha forlengelseskabler liggende på gulvet, noe som kan være en snublefare. Med kabelrullen montert på veggen kan du enkelt trekke ut så mye kabel som du trenger. Etter bruk rulles kabelen jevnt tilbake i spolen med automatisk tilbakespoling. Kabelrullen er godt egnet for bruk i garasjer, lagring eller lignende. Beregnet for innendørs bruk. Maksimal lastekapasitet angitt i artikkelen refererer til henholdsvis fullt sammenrullet og fullt utrullet kabel.
  Mer info
 • Skjøtekontakt, kube, utbygget, kombi, jordet + USB A
  Skjøtekontakt, kube, utbygget, kombi, jordet + USB A
  Grenkontakt som brukes til å forlenge PowerCube Extended med kabel. Vær oppmerksom på at forlengelseskuben ikke passer direkte inn i standard veggkontakter / grenuttak.
  Den smarte utformingen av grenuttaket gjør at pluggene ikke er i veien for hverandre. I tillegg er det 2 USB A-kontakter for lading av USB-kompatible enheter som mobiltelefoner, nettbrett, aktivitetsklokker og kameraer. Hver USB -kontakt har en ladespenning på 5V DC og gir 2,1 A (maks 2,1 A / port).
  Mer info
 • Skjøtekontakt Pure Push, kombi, jordet + USB A + USB C, med bryter
  Skjøtekontakt Pure Push, kombi, jordet + USB A + USB C, med bryter
  En grenuttak i et pent og stilig design med et tofarget deksel som gjør det enkelt å være synlig. Stikkontaktene har en smart Pure Push -funksjon, noe som betyr at strømmen i grenuttaket aktiveres når pluggen trykkes ned.
  Grenkontakten har skrånende jordede kontakter, USB A -kontakter og USB C. USB -kontakter gir totalt 3,0 A (maks. 3,0 A / port).
  For å spare energi når grenuttakets tilkoblede enheter ikke brukes, er det en bryter som enkelt slår av strømmen til hele grenuttaket. Bryteren er en vippebryter, noe som betyr at den rette og jevne utformingen av grenuttaket opprettholdes. Et lite lys på kontakten indikerer om strømmen er på eller av. Det er hull på baksiden av grenuttaket som gjør det enkelt å montere på en vegg.
  Kabel: H05VV-F.
  Mer info
Viser 20 av 43

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript