Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Forlenge og forgrene innendørs

Forlengere og forgrenere innendørs - optimalisert sortiment

Færre varianter gjør det lettere for kunden å velge riktig produkt. Produkter merker Gelia får også en ny type emballasje for å bidra til redusert plastforbruk. I tillegg til å være bra for miljøet, vil det også være lettere for kunder i din butikk å oppleve produktet. Selv om vi har redusert antall varer, kan kunden fortsatt finne produktet som dekker behovet som finnes. For deg i butikken betyr dette at du frigjør plass og kan få inn produkter som appellerer til bevisste forbrukere som liker innovative produkter.

Færre varer dekker kundens behov

Det totale antallet artikkelnummer i segmentet er nå færre, men vi kan fortsatt tilby varianter og lengder som dekker kundenes grunnleggende behov når det gjelder produkter innen forlengelse og forgrening innendørs.

 

Ny emballasje for Gelia-merket

Med en delvis ny type emballasje vil vi redusere plastforbruket. Den tidligere emballasjen vil fases ut. Utvalget nedenfor viser varer som har den nye emballasjen. Filtrer etter merke Gelia.

 

Planogram

Ferdige planogrammer er tilgjengelig for rene basissortiment, eller basissortiment kombinert med premiumprodukter som appellerer til forbrukere som liker innovative og pent designet produkter.
Se planogram under Mine sider.

Velg underkategori

Viser 1 til 20 av 43

Sortere

 • Skjøteledning, m/jord
  Skjøteledning, m/jord
  Jordet skjøteledning for innendørs bruk. Både plugger og stikkontakter er jordet.
  Skjøteledninger for innendørs bruk er beregnet for bruk i tørre miljøer. Hvis du trenger en skjøteledning i et fuktig innemiljø, velger du heller en skjøteledning beregnet for utendørs bruk.
  En skjøteledning som er koblet til et innendørs uttak bør ikke trekkes ut for utendørs bruk.
  Mer info
 • Skjøtekontakt, jordet 3-veis samt 2 stk USB
  Skjøtekontakt, jordet 3-veis samt 2 stk USB
  Kompakt grenuttak i en fin globeformet design med aksentfarge i brønnene. Grenkontakten har både jordede kontakter og USB A -kontakter. Den smarte utformingen av grenuttaket gjør at pluggene ikke er i veien for hverandre. USB-kontakter brukes til å lade USB-kompatible enheter som mobiltelefoner, nettbrett, aktivitetsklokker og kameraer. Hver USB -kontakt har en ladespenning på 5V DC og gir 2,1 A (maks 2,1 A / port).
  Den vinklede pluggen på grenuttaket gjør at den ikke stikker så mye ut av stikkontakten. Bruk den medfølgende selvklebende dokkingstasjonen til å feste grenuttaket til veggen, skrivebordet eller undersiden av et bord. Dokkingen er roterbar 360 °.
  Mer info
 • Skjøtekontakt Pure Push, kombi, jordet + USB A + USB C, med bryter
  Skjøtekontakt Pure Push, kombi, jordet + USB A + USB C, med bryter
  En grenuttak i et pent og stilig design med et tofarget deksel som gjør det enkelt å være synlig. Stikkontaktene har en smart Pure Push -funksjon, noe som betyr at strømmen i grenuttaket aktiveres når pluggen trykkes ned.
  Grenkontakten har skrånende jordede kontakter, USB A -kontakter og USB C. USB -kontakter gir totalt 3,0 A (maks. 3,0 A / port).
  For å spare energi når grenuttakets tilkoblede enheter ikke brukes, er det en bryter som enkelt slår av strømmen til hele grenuttaket. Bryteren er en vippebryter, noe som betyr at den rette og jevne utformingen av grenuttaket opprettholdes. Et lite lys på kontakten indikerer om strømmen er på eller av. Det er hull på baksiden av grenuttaket som gjør det enkelt å montere på en vegg.
  Kabel: H05VV-F.
  Mer info
 • Skjøtekontakt, pop-up bordmodul, kombi, jordet +USB, lav
  Skjøtekontakt, pop-up bordmodul, kombi, jordet +USB, lav
  En diskret skjøtekontakt for innendørsbruk som enkelt felles inn i bord, kjøkkenbenker, kjøkkenskap, skrivebord eller konferansebord. Skjøtekontakten har jordet uttak og USB-uttak ( 2stk USB A). USB A: Uttaket gir totalt 2.4 A (max 2.4 A/port) max 12W. Ladestrøm 5V DC. Trykk på dekselet og USB -kontaktene er tilgjengelige. Hvis du trenger å bruke de jordede stikkontaktene, trekker du bare resten av kontakten ut av bordplaten. Når kontakten ikke er i bruk, skyves den lett ned i bordplaten igjen og er dermed ikke i veien. Skjøtekontrakten har en tilkoblingskabel med støpsel.
  Mer info
 • Skjøtekontakt, kombi, jordet + USB A, med bryter, Unica Extend
  Skjøtekontakt, kombi, jordet + USB A, med bryter, Unica Extend
  Fint, robust grenuttak med et design som gjør det lett å se. Skrå uttak. 2-polet bryter. Grenkontakten har to USB A -kontakter som gir rask lading for mobiler, nettbrett og andre enheter som må lades via USB -port. USB -kontaktene gir totalt 2,4 A (maks 2,4 A / port).
  For å spare energi når stikkontaktens tilkoblede enheter ikke er i bruk, er det en integrert bryter med en liten lampe som tydelig viser om strømmen er på eller av. Grenkontakten har hull i ryggen som gjør det enkelt å montere på veggen.
  Mer info
 • Skjøteledning, jordet, med bryter
  Skjøteledning, jordet, med bryter
  En robust jordet stikkontakt med aluminiumshus, skrånende stikkontakter og 2-polet bryter. For innendørs bruk. Den vinklede pluggen til grenuttaket gjør at den ikke stikker så mye ut av stikkontakten, noe som er bra hvis grenuttaket er koblet til stikkontakten bak møblene. Kabelen kan enkelt vikles opp rundt grenuttaket. For å spare energi når grenuttakets tilkoblede enheter ikke brukes, er det en bryter som enkelt slår av strømmen til hele grenuttaket. Et lys i bryteren lyser når strømmen er på.
  Grenkontakten har en opphengssløyfe som gjør det enkelt å henge den på en krok. Det er også fire hull som er synlige fra forsiden for enkelt å skru opp grenuttaket på veggen.
  Mer info
 • Stikkontakt, Europa, Euroslim
  Stikkontakt, Europa, Euroslim
  Unik skjøtekonatkt for bruk av europastikk, flate stikk. Skjøtekontakten er utformet for å ta så liten plass som mulig ut fra veggen, noen som gjør den optimal å bruke bak møbler, som f.eks bokhyller eller skap. Stikkontakten er like høy som bunnen i et vegguttak er dyp, noe som gjør at stikkontakten ikke tar noen ekstra plass ut fra vegguttaket. Stikkontakten taes enkelt ut av uttaket ved hjelp av en gripevennlig bøybar løkke. Fra pluggen går to "vinger" ut med en europeisk stikkontakt opp og ned på hver side. Designet gjør at grenen kan slankes mot veggen og ta minimal plass bak møbler. Brukes når den jordede stikkontakten ikke er nok, eller hvis du bare vil ha en slank tilkobling for europeiske plugger bak møbler. Grenpluggen kan brukes i både jordede og ujordede stikkontakter.
  Mer info
 • Kabeltrommel, m/jord, stående, med håndtak
  Kabeltrommel, m/jord, stående, med håndtak
  Stående kabeltrommel med bærehåndtak. Stabil trommel i plast beregnet for innendørs bruk. Kabelrullen er utstyrt med en termisk sikring som slår av strømmen ved overoppheting. Veivknappen på kabelrullen gjør det enkelt å spole kabelen tilbake. Maksimal lastekapasitet angitt i artikkelen refererer til henholdsvis fullt sammenrullet og fullt utrullet kabel.
  Mer info
 • Skjøtekontakt Schneider, jordet, med lynnedslagsbeskyttelse,APC
  Skjøtekontakt Schneider, jordet, med lynnedslagsbeskyttelse,APC
  Skjøtekontakt for innendørs bruk, med lyn- og overspenningsbeskyttede stikkontakter. Når det oppstår en overbelastning, slås strømmen av automatisk.
  40 dB EMI / RFI -interferens. 918 Joule forbigående energi. LED -indikator viser at overspenningsbeskyttelsen er aktiv. Termisk sikring.
  Grenkontakten har hull i ryggen som gjør det enkelt å montere på veggen.
  Mer info
 • Skjøtekontakt, jordet, med bryter
  Skjøtekontakt, jordet, med bryter
  Jordet grenuttak med skrå stikkontakter og 2-polet bryter. For innendørs bruk. Den vinklede pluggen til grenuttaket gjør at den ikke stikker så mye ut av stikkontakten, noe som er bra hvis grenuttaket er koblet til stikkontakten bak møblene. Støpselet tas enkelt ut av stikkontakten ved hjelp av en grepvennlig, bøybar løkke. For å spare energi når grenuttakets tilkoblede enheter ikke brukes, er det en bryter som enkelt slår av strømmen til hele grenuttaket. Et lys i bryteren lyser når strømmen er på.
  kabel: H05VV-F

  Bulk artikler - Skjøtekontater som selges i bulk er kun utstyrt med etikett og er ikke beregnet for å henges på spyd. Ved kjøp av på forhånd valgt antall, leveres artiklene i en stabelbar og selgende butikkdisplay for fleksibel plasering. Artiklene selges stykkevis til sluttbruker.
  Mer info
 • Skjøtekontakt Pure Push, kombi, jordet + USB A + USB C
  Skjøtekontakt Pure Push, kombi, jordet + USB A + USB C
  En grenuttak i et pent og stilig design med et tofarget deksel som gjør det enkelt å være synlig. Stikkontaktene har en smart Pure Push -funksjon, noe som betyr at strømmen i grenuttaket aktiveres når pluggen trykkes ned.
  Grenkontakten har skrånende jordede kontakter, USB A -kontakter og USB C. USB -kontakter gir totalt 3,0 A (maks. 3,0 A / port).
  Det er hull på baksiden av grenuttaket som gjør det enkelt å montere på en vegg. For innendørs bruk.
  Kabel: H05VV-F.
  Mer info
 • Skjøtekontakt, kombi, jordet + USB A, med bryter
  Skjøtekontakt, kombi, jordet + USB A, med bryter
  En grenuttak med myke linjer og funksjonell design. I den samme kontakten er det jordede kontakter og USB A -kontakter. USB-kontakter brukes til å lade USB-kompatible enheter som mobiltelefoner, nettbrett, aktivitetsklokker og kameraer. USB -kontaktene gir totalt 2,4 A (maks 2,4 A / port). For å spare energi når grenuttakets tilkoblede enheter ikke brukes, er det en 2-polet bryter som enkelt kutter strømmen til hele grenuttaket. Et lys i bryteren lyser når strømmen er på. På baksiden av grenuttaket er det spor for kabelen og stikkontakt for å kunne henge den på en vegg. Støpselet tas enkelt ut av kontakten ved hjelp av en grepsvennlig sløyfe. For innendørs bruk.
  Mer info
 • Kabelrulle, jordet, stående, med håndtak
  Kabelrulle, jordet, stående, med håndtak
  Stående kabelrulle med bærehåndtak. Liten og fleksibel rulle beregnet for innendørs bruk. Kabelrullen er utstyrt med en termosikring som slår av strømmen hvis kabelrullen overopphetes. Veivknappen på kabelrullen gjør det enkelt å rulle kabelen tilbake. Vinklet plugg. Maksimal lastekapasitet angitt i artikkelen refererer til henholdsvis fullt sammenrullet og fullt utrullet kabel.
  Mer info
 • Kabelrulle, jordet, liggende
  Kabelrulle, jordet, liggende
  Liggende kabelrulle for innendørs bruk. Kabelrullen har en termosikring som bryter strømmen om kabelrullen blir overopphetet. Grip vennlig rulle og en sveiv som gjør det enkelt å rulle inn kabelen. På baksiden finnes to hull som gjør at kabelrullen kan henges på veggen. Max belastning angitt på artikkelen viser innrullet kontra utrullet kabel.
  Mer info
 • Skjøtekontakt, kube, utbygget, kombi, jordet + USB A
  Skjøtekontakt, kube, utbygget, kombi, jordet + USB A
  Grenkontakt som brukes til å forlenge PowerCube Extended med kabel. Vær oppmerksom på at forlengelseskuben ikke passer direkte inn i standard veggkontakter / grenuttak.
  Den smarte utformingen av grenuttaket gjør at pluggene ikke er i veien for hverandre. I tillegg er det 2 USB A-kontakter for lading av USB-kompatible enheter som mobiltelefoner, nettbrett, aktivitetsklokker og kameraer. Hver USB -kontakt har en ladespenning på 5V DC og gir 2,1 A (maks 2,1 A / port).
  Mer info
 • Skjøtekontakt, PowerCube Extended, jordet, 5.veis
  Skjøtekontakt, PowerCube Extended, jordet, 5.veis
  Kompakt skjøtekontakt i en pen design som kan plaseres der man ønskr det ved hjelp av den medfølgende selvklebende dokkingstasjonen f.eks på veggen, skrivebordet eller på bordets underside. Skjøtekontaktens smarte utforming gjør at stikkontaktene ikke er i veien for hverandre. leveres med 150 cm kabel med jordet stikkontakt. Kabelen har flyttbar kabelklemme for opphenging av kabelen. Flere PowerCube kan kobles sammen så man på en pen og enkel måte kan få tilgang til flere uttak. 220-240V. 10A.
  Mer info
 • Forlenger og forgreiner, startsett (1 grenuttak, 1 skjøteledning, 2 grenplugger)
  Forlenger og forgreiner, startsett (1 grenuttak, 1 skjøteledning, 2 grenplugger)
  Et sett med 4 forlengelses- og grenprodukter. Et perfekt startsett for de som nettopp har flyttet hjemmefra, men også et godt sett å kjøpe hjemme for å ha klare når utsalgsstedene ikke er nok eller er på "feil" sted. Settet inneholder:
  En hvit skjøteledning / forlengelseskabel på 3 meter med jordet støpsel og jordet stikkontakt
  En hvit grenkontakt med 6 jordede skråstikkontakter, 2-polet bryter, 1 meter kabel og jordet støpsel. Støpselet har en grepvennlig bøyelig sløyfe for å forenkle fordypninger.
  En hvit toveis europeisk grenplugg
  En hvit 2-veis jordet grenplugg
  Mer info
 • Skjøtekontakt Pop-up, bordmodell, jordet, kombi + USB, med bryter
  Skjøtekontakt Pop-up, bordmodell, jordet, kombi + USB, med bryter
  Skjøtekontakt, bordmodell, med jordet Pure Push-uttak og USB-uttak (USB C) for innfelling. Et pent og stilrent utak som enkelt felles inn i bord, kjøkkenbenker, kjøkkenskap, skrivebord eller konferansebord. Uttaket har en smart Pop-up funksjon som innebærer at strømmen i kontakten aktiveres når stikkkontakten trykkes ned. På skjøtekontakten finnes en 3.0 A USB C-uttak som gir rask lading til mobiler, nettbrett og andre enheter som behøver å lade via USB-port. Bordmodellen har en tilslutningskabel med stikk. Kabel: H05VV-F.
  Mer info
 • Kabelrulle, garasjerulle, jordet, for veggmontering
  Kabelrulle, garasjerulle, jordet, for veggmontering
  Kabelrulle for veggmontering med skjøteledning, jordet støpsel og jordet stikkontakt. Kabelrullen som er hengt på en krok eller montert på veggen er en perfekt garasjevinsj. 2 meter kabel fører til vinden, og så er det 10 meter på vinden som skal rulles ut. Vinden er roterbar i braketten. Unngå å ha forlengelseskabler liggende på gulvet, noe som kan være en snublefare. Med kabelrullen montert på veggen kan du enkelt trekke ut så mye kabel som du trenger. Etter bruk rulles kabelen jevnt tilbake i spolen med automatisk tilbakespoling. Kabelrullen er godt egnet for bruk i garasjer, lagring eller lignende. Beregnet for innendørs bruk. Maksimal lastekapasitet angitt i artikkelen refererer til henholdsvis fullt sammenrullet og fullt utrullet kabel.
  Mer info
 • Grenkontakt, popup-bordsmodul, kombi, jordet + USB PD + trådløs Qi
  Grenkontakt, popup-bordsmodul, kombi, jordet + USB PD + trådløs Qi
  Et diskret grenuttak for innendørs bruk som enkelt kan brettes til et bord, kjøkkenbenk, kjøkkenskap, skrivebord eller konferansebord. Grenkontakten har jordede kontakter, USB -kontakter og trådløs Qi -lading. Eller plate Telefonen plasseres på nettbrettet og lades trådløst Mobiltelefonen må støtte Qi -lading.

  Trådløs: 2.0A ladestrøm 5V DC, 10W
  USB A: 3.0A ladestrøm 5V DC, 15W
  USB C: 3.0A ladestrøm 5V DC eller 2.0A ladestrøm 9V DC, 18W PD (strømlevering, hurtiglading)

  Den kompakte designen med jordede stikkontakter på tre sider og to USB -kontakter på den fjerde siden gjør at grenuttaket ikke blir høyere enn 6 cm i hevet stilling. Trykk på dekselet for å brette opp eller ned kontakten fra bordet. Når den ikke er i bruk, skyves den lett ned i bordplaten og er dermed ikke i veien.
  Grenkontakten har en tilkoblingskabel med støpsel. Kabel: H05VV-F.
  Mer info
Viser 20 av 43

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript