Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

27.04.2022

Planlegg for å dusje utendørs

Nå er det fullt fokus på hage og uteplass for å gjøre klar før sommeren kommer. Utedusjen har blitt enormt populær de siste årene og trenden ser ut til å fortsette.

Utedusch 3008050005

Utedusjen gir fin kjølighet på varme sommerdager og skaper en herlig oase

 hjemme i hagen. Utedusjen er enkel å installere da den er koblet til hageslangen og varmes opp kun ved hjelp av solen. Deilig hverdagsluksus som er både miljøvennlig og økonomisk.

Ta med utedusjen i planleggingen

Mange har allerede begynt med vårprosjektet og tenkt på hvilke oppdateringer uteplassen kan trenge. Enten din kunde trenger hjelp og tips til å friske opp uteplassen sin, eller planlegging av ny uteplass – ikke glem å ta med utedusjen i planleggingen!

Fleksibel plassering

Utedusjen krever ikke en frittstående tank eller strømforsyning, noe som gjør den enkel å plassere og enkel å installere. Bare husk at dusjen må forankres i noe slik at den ikke velter, for eksempel i et stabilt tredekke som også skal være behagelig å stå på.

Plasser gjerne utedusjen i hagens mest solrike posisjon for å sikre at den fanger opp alle solstrålene. Er det basseng eller SPA-bad i hagen, kan det være lurt å plassere utedusjen ved siden av, selv om det ikke er det mest solrike stedet.

Utendørs dusj med fotdusj

utedusch_detalj_fotdusch_200x200.jpgVelg en utendørs dusj med fotdusj. Små og store føtter som løper inn og ut av badekaret over nyklippet gress eller grus hører sommeren til.

For å unngå gress og grus i badekaret eller inn i huset er fotdusjen gull verdt! Den er også perfekt når du skal fylle på vannkannen.

Fotdusjene på Gelias modeller av utendørsdusjer går også kun på kaldt vann, slik at det varme vannet ikke sløses unødvendig.

Vis utedusjen i butikken

Ta inn et utstillingseksemplar av en utendørs dusj og monter den i butikken. Å presentere produktet i butikk er med på å skape nysgjerrighet og interesse hos kunden din. Når kunden har bestemt seg, kan du raskt og enkelt legge inn bestillingen via nettbutikken.

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din nettleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript