Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

22.03.2022

Optimalisert sortiment - forlengere og forgrenere

Artikler innenfor produktområdet forlengere og forgrenere innendørs tilhører basissortimentet hos oss og de fleste av dere forhandlere. Med flere dingser i hjemmet, ommøblering og oppussing tar aldri behovet for disse produktene slutt for forbrukerne.

Færre artikler dekker kundens behov

Vi har gjennomgått artiklene som er tilgjengelige hos Gelia innenfor produktområdet forlengere og forgrenere innendørs. En gjennomgang av utvalget av grenstikkontakter, skjøteledninger, grenplugger og kabelledninger viste at vi kunne redusere antall artikler og fortsatt ha et komplett tilbud til de kundebehovene som finnes. Med oss ​​som din detaljhandelspartner vil du fortsatt kunne tilby varianter og lengder som dekker kundenes grunnleggende behov når det kommer til produkter på dette området.

Dekker kundens behov

Bassissortiment i smart forpakning

I forbindelse med gjennomgang av forlengere og forgrenere innendørs har vi tatt ett oppjør med emballasjen i segmentet. Ved å velge en annen type emballasje for basisproduktene som har merket Gelia, vil vi redusere plastforbruket vårt. I tillegg til å være bra for miljøet, vil det også være lettere for kundene i butikken din å oppleve produktet. Kvalitet, finish og funksjon formidles ved at det er mulig å klemme og kjenne på flere av produktene.

Den nye emballasjen gjør også at artikkelen tar litt mindre plass når de henges i butikk, noe som gjør at du kan utvide utvalget. Av praktiske årsaker vil de fleste grenplugger fortsatt være pakket i en pose. Ved å ha dem i en SB-pose kan du fortsatt å henge forlenger- og forgrenersortimentet sammen i butikken din.

Smart forpakning

I forbindelse med bytte av emballasje har enkelte produkter fått nye artikkelnummer. Den tidligere emballasjen vil fases ut og erstattes i vårt system. Bestiller du på en eksisterende utgave, vil du motta varen i ny emballasje når den gamle er utsolgt.

FoF_NO_knapp_300x60_se_i_nettbutikken.jpg

Eksponering i din butikk

Eksponering i din butikkSortimentet er optimalisert ved at vi har fjernet noen varianter og lagt til noen nye innovative og pent designet produkter. Selv om det totale antallet artikkelnummer i segmentet nå er færre, kan vi fortsatt tilby varianter og lengder som dekker de grunnleggende behovene til dine kunder når det gjelder produkter innen forlengere og forgrenere innendørs.

Færre varianter gjør det lettere for kunden å velge og likevel finne det rette produktet som dekker behovet han eller hun har. For deg i butikken betyr dette at du frigjør plass og kan få inn produkter som appellerer til de bevisste forbrukerne som liker innovative eller pent designet produkter. Ferdige planogrammer er tilgjengelig for basissortiment, eller basissortiment kombinert med designprodukter.

FoF_NO_knapp_300x60_planogrammer.jpg

 

 

4000110552 pure push 4000110232_skarvsladd 4055110171 starterkit 4000110232 skjøtekontakt 4000110812 kabelbox 010009220 kabeltrommel

Kombiner basis med premium

Komplementer gjerne ditt eksisterende basissortiment med innovative produkter så vel som designprodukter for å møte behovene til dine bevisste kunder.

 

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript