Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

04.04.2022

Innovative produkter

For å møte forlengings- og forgreningsbehovene til dine bevisste kunder, tilbyr vi en rekke innovative produkter og artikler med smarte funksjoner og unikt design. Sortimentet inkluderer en unik stikkontakt for tilkobling av europeiske støpsler, stikkontakter med Pure Push funksjon, stikkontakter med Qi ladning for montering i bord, og en stikkontakt med bryter men hvor en av stikkontaktene har konstant strøm. Avgreningskontakten hvor du kan koble til en jordet plugg eller to europeiske plugger i hver brønn vil være på lager etter sommeren 2022.

Først i Norden - Grenuttak med Pure Push

Skjøtekontakt 4000110552 pure pushGrenuttak med en smart Pure Push-funksjon er vi først med på det nordiske markedet. Pure Push betyr at strømmen i hver brønn på stikkontakten aktiveres når pluggen trykkes ned. Pure Push-funksjonen bidrar også til å enkelt få støpselet ut av stikkontakten. Trykk på støpselet som er tilkoblet og strømmen i den brønnen vil bli kuttet, og støpselet vil være løst fra stikkontakten. Tilrettelegger for revmatikere eller andre personer med svake hender.

I sortimentet med Pure Push har vi klassiske grenstikkontakter, grenstikkontakter kombinert med USB og bordmoduler for innfelling i bordplater.

FoF_NO_knapp_300x60_se_i_nettbutikken.jpg

Grenuttak med USB, Power Delivery og bryter

Skjøtekontakt 4000110472Ett grenuttak med stilige linjer og funksjonelt design. Samme stikkontakt har jordede skrå stikkontakter og USB-uttak med Power Delivery, som passer om du for eksempel raskt vil lade mobilen. En av de jordede stikkontaktene er seperat fra de andre, noe som gjør at det er mer plass rundt. Denne stikkontakten er koblet fra grenuttakets strømbryter, og har dermed konstant strøm så lenge grenkontakten er tilkoblet. God å bruke for enheter som behøver konstant strøm, for eksempel et minikjøleskap. Les flere detaljer og tekniske fakta om grenuttaket i nettbutikken.

FoF_NO_knapp_300x60_se_i_nettbutikken.jpg

Bordmoduler

Bordmoduler er grenuttak som felles inn i bordplate eller skap. De passer like godt på jobb som på hjemmekontoret eller på kjøkkenet. Vi har varianter med og uten pop-up. En stilig løsning der sokkelen lett følger overflaten på platen når den ikke er i bruk.

bordmoduler

Unik grenplugg for 4 europeiske plugger

4000110272 EuroslimEn unik grenkontakt. Fra støpselet går to "vinger" ut med europeisk stikkontakt opp og ned på hver side. Støpselet er like høyt som brønnen i en stikkontakt er dyp, noe som gjør at støpselet ikke tar opp ekstra plass fra stikkontakten. Designet gjør at grenen kan slankes mot veggen og tar minimalt med plass bak møbler. Støpselet tas enkelt ut av stikkontakten ved hjelp av en gripevennlig bøybar løkke.

FoF_NO_knapp_300x60_se_i_nettbutikken.jpg

Emballasje på våre premiumprodukter

emballasje 4000110552 pure pushVåre premiumprodukter er innovative og pent designet produkter. For at kunden skal forstå produktet allerede i butikken, har disse varene en emballasjetype med mer informasjonsplass.

Utformingen av emballasjen blir en del av produktet og vår ambisjon er at den eksklusive følelsen starter allerede i butikken.

Les mer om stikkontakter med farge, form og design.

 

 

Kombiner premium med basis

De innovative og pent designet produktene er en del av vårt forlengings- og forgreningssortiment for innendørs bruk. Du kan velge om du bare vil inkludere denne delen av sortimentet eller la varene komplementere ditt eksisterende sortiment.

 

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din nettleser. For full funksjonalitet anbefaler vi at du slår på Javascript