Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Gelia VVS

Hjelp oss å gjøre plass til nye artikler. Benytt anledningen til å finne varer som blir utmeldt fra vårt sortiment. Velg en kategori eller bruk filtre hvis du leter etter noe spesielt. Artiklene er tilgjengelige i begrenset antall.

Viser 1 til 12 av 12

Sortere

 • Servantbatteri 1-grep uten bunnventil, Aqua Easy, Gelia
  Servantbatteri 1-grep uten bunnventil, Aqua Easy, Gelia
  Servantbatteri med keramisk innsats av høy kvalitet. Leveres med anslutningsslange i myk PEX 500 mm lengde.
  Mer info
 • Kjøkkenbatteri med 1 grep, Aqua Easy, Gelia
  Kjøkkenbatteri med 1 grep, Aqua Easy, Gelia
  Kjøkkenbatteri med keramisk innsats av høy kvalitet. Leveres med koblingsslange i myk PEX 500 mm lang.
  Mer info
 • 1-grepsbatteri for servant, Grohe Essence New, Medium
  1-grepsbatteri for servant, Grohe Essence New, Medium
  Servantbatteri i størrelse M med en middels høy svingbar tut. Keramisk innsats og temperaturbegrensning. Blanderen har Grohe SilkMove som innebærer at håndtaket beveger seg mykt og gir en presis og problemfri vannkontroll som holder for mang års bruk. Grohe StarLight på den forkrommede blanderen gir den et ripefast skinnende ytre som motstår smuss og misfarging og gjør at blanderen beholder sin opprinnelige finish. De fargede blanderne er behandlet med PVD-teknikk som gjør dem ripefaste og slitesterke. Servantbatteriet har GROHE AquaGuide, en justerbar strålesamler som du kan justere vinkelen så den passer servanten konturer for å unngå søl. Leveres med løfteventil og slanger i Soft-PEX.
  Mer info
 • Takdusj/hånddusj med termostatbatteri Grohe Euphoria XXL 310
  Takdusj/hånddusj med termostatbatteri Grohe Euphoria XXL 310
  Dusjsette med stor takdusj160mm og 2-strålet hånddusj Ø 100 mm. Dusjslange 175 cm. Stang 113 cm. Dusjene har Grohe DreamSpray-teknikk som gjør at vannet fordeles javnt til alle munnstykker samt minsker vannforbruket. Grohe StarLight på den forkrommede varianten gir den et ripefast skinnende overflate som motstår smuss og misfarging og gjør at den beholder sin opprinnelige finish. De farge variantene er behandlet med PVD-teknik som gjør dem ripefast og slitesterk. Grohe SpeedClean - antikaltsystemet gjør dusjmunnstykkene lette å rengjøre. Termostatbatteriet 150 c/c med avstegning og omkastere i et grep. CoolTouch-teknikk gjør at overflaten på termostatbatteriet aldri overstiger dusjvannets temperatur og det finnes dermed ingen risiko for å brenne seg på batteriet.
  Mer info
 • 1-grepsbatteri for servant, Grohe Essence New, Small
  1-grepsbatteri for servant, Grohe Essence New, Small
  Servantbatteri i størrelse S, Keramisk innsats og temperaturbegrensning. Blanderen har Grohe SilkMove som innebærer at håndtaket beveger seg mykt og gir en presis og problemfri vannkontroll som holder for mang års bruk. De fargede blanderne er behandlet med PVD-teknikk som gjør dem ripefaste og slitesterke. Servantbatteriet har GROHE AquaGuide, en justerbar strålesamler som du kan justere vinkelen så den passer servanten konturer for å unngå søl. Leveres med løfteventil og slanger i Soft-PEX.
  Mer info
 • Kondensslang till tumlare
 • Termostatblandare för dusch, 150 c/c, Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan
  Termostatblandare för dusch, 150 c/c, Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan
  En kompakt og elegant termostatbatteri med dusjkobling på batteriets underside. Et ergonomisk formet metallhåndtak som er behagelig å holde i og enkelt dreie. Batteriet har Grohe TurboStat som gjør at ønsket vanntemperatur oppnås på en bøkdel av et sekund og temperturen holdes konstant under hele dusjen. For sikkerhetsskyld kan en temperatur over 39°C kun stilles inn igjennom å tilsidesette Grohe SafeStop-knappen. Dessuten er den utstyrt med ytterligere sperrealternativer ved 43°C. Med EcoButton kan vannforbruket enkelt minskes med opp til 50%. Grohe StarLight på den forkrommede batteriet gir en ripefast skinnen overflate som motstår smuss og misfarging og gjør at blanderen beholder sin opprinnelige finish. De fargede batteriene er behandlet med PVD-teknikk som gjør dem ripefast og slitesterk.
  Mer info
 • Betjeningsplate Grohe Skate Cosmopolitan
  Betjeningsplate Grohe Skate Cosmopolitan
  Betjeningsplate for dobbelspyling eller start/stopp funksjon. Kan monteres loddrett eller vannrett. De fargede betjeningsplatene er behandlet med PVD-teknikk som gjør dem ripefast og slitesterk. Utstyrt med GROHE EcoJoy vannsparende teknologi.
  Mer info
 • 1-greppsblandare för diskbänk, med dm-avst, hög pip, Grohe New Start
  1-greppsblandare för diskbänk, med dm-avst, hög pip, Grohe New Start
  Ettgreps kjøkkenbatteri. Keramisk innsats. Omstillbar temperatursperre. Armaturet har Grohe SilkMove som innebærer at håndtaket røre seg veldig mykt og gir en eksakt og problemfri vannkontroll som holder etter mange års bruk. Grohe StarLight gir armaturet en skinnende krommet overflate som motstår smuss og misfarginger og som gjør at armaturet beholder sin opprinnelige finish. Armaturet har QuickFix som gjør den enkel å montere og sparer installasjonstid. Leveres med anslutninger i Soft-PEX.
  Mer info
 • 1-grepsbatteri for kjøkkenbenk, Grohe Essence New
  1-grepsbatteri for kjøkkenbenk, Grohe Essence New
  1-greps kjøkkenbatteri med keramisk innsats og integrert temperaturbegrenser. Høy og svingbar tut i L-form. Dreibart område 0°/150°/360°, still inn va som passer best i ditt kjøkken. Batteriet har Grohe SilkMove, hvilket innebærer at håndtaket beveger seg mykt og gir en presis og problemfri vannkontroll som holder for mange års bruk. Grohe StarLight på den forkrommede blanderen gir den et ripefast skinnende ytre som motstår smuss og misfarging og gjør at blanderen beholder sin opprinnelige finish. De fargede blanderne er behandlet med PVD-teknikk som gjør dem ripefast og slitesterke. Blanderen har QuickFix som gjør det letter å montere og sparer installasjonstid. Perlator for verktøysfritt bytte. Leveres med slanger i Soft-PEX.
  Mer info
 • Dusjsett Gorhe Euphoria 110
  Dusjsett Gorhe Euphoria 110
  Massasjedusjsett med hånddusj Ø 110 mm, dusjstand 900 mm, såpekopp og dusjslange 175 cm med antitwist så du slipper at slangen vrir og bøyer seg. Velg mellom 3 stråletyper Rain Spray, miljøvennlig SmartRain Spray med minimalt vannforbruk eller oppfriskende MassageSpray. Grohe DreamSpray-teknikken gir jevn vannfordeling til samtlige munnstykker. Hånddusjen har SpeedClean, silikonmunnstykke, som gjør at du enket kan fjerne kalk med en rask avtørking. Grohe StarLight på den forkrommede variant, gir den et ripefast skinnende overflate som motstår smuss og missfarging og gjør at den beholder sin opprinnelige finish. Fargevariantene er behandlet med PVD-teknikk som gjør dem ripefast og slitesterk. Dusjstangen har et justerbart øvre feste som gjør at du kan montere stangen med eksisterende hull.
  Mer info

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Gelia

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.