Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Gelia Forsyninger

Rekvisita eller forbruksvarer inkluderer produkter som er ment å brukes eller brukes i en begrenset periode. Det kan være dagligvarer og hygieneartikler som såpe, toalett og kjøkkenpapir, men også presenninger, rengjøringsprodukter og kjemiske produkter som brukes hjemme eller på arbeidsplassen.

Viser 1 til 20 av 37

Sortere

 • Klosettpumpe
  Klosettpumpe
  Klosettpumpe med sugekopp av gummi. Skaft i tre. Perfekt for åpning av tette servanter eller der klosettet er gått tett.
  Mer info
 • Toalettbørste Kron
  Toalettbørste Kron
  WC-børste med glatt bust som innebærer minimal fukt etter bruk og rask tørking. Kraftig stabil kopp og ekstra langt skaft med rund børste. Det lange skaftet letter rengjøringen. Koppens tyngde gjør at produktet står stabilt på gulvet.
  Mer info
 • Vaskrenser, liten modell
  Vaskrenser, liten modell
  Liten og enkel vaskrenser for rensing av innendørs avløp. Håndtak og belg er laget i PE og sugekoppen i svart PVC-plast.
  Mer info
 • Vindusnal Kron
  Vindusnal Kron
  Vindusnal for rengjøring av vindu, glass, speil mm.Med adapter 16349 kan gjenget skaft påmonteres.
  Mer info
 • Oppvaskklut, Wettex Classic, Vileda
  Oppvaskklut, Wettex Classic, Vileda
  Wettex Original er den klassiske svampeklutet med overlegen absorpsjonsevne, opptil 15 ganger sin egen vekt. Etterlater rene og tørre overflater. 100% naturlig og komposterbar. Vask din holdbare oppvaskklut i kokende vann eller i 90 ° C maskinvask for å forlenge levetiden. Når det er konsumert, kastes det på komposten og råtner på 6 uker.
  Mer info
 • Toalettbørste Kron Rund 2 børster
  Toalettbørste Kron Rund 2 børster
  Toalettbørste med glatt bust som betyr minimal fuktighet etter bruk og tørker raskt, sterk stabil kopp og ekstra lang skaft samt skyllebørste for rengjøring av øvre deler rundt bollen. Den lange skaftet gjør det lettere å rengjøre, og vekten på koppen gjør at produktet er stabilt på gulvet. Tåler 95 grader. Blandede farger.
  Mer info
 • Is og snøsmeltesalt Isfritt
  Is og snøsmeltesalt Isfritt
  Isfritt er en issmeltingsmiddel som er effektiv mot is og også skånsom mot gulv og gress. Produktet er effektivt ved -50 ° C bakketemperatur og er også utmerket før et snøfall. Motstår frysing og er hurtigvirkende og litt over. Lett å spre og blåser ikke bort. Isfri består av rent kalsiumklorid (CaCl2) og inneholder ingen tilsetningsstoffer som kan skade dyr eller planter. Sprinklere er inkludert i hver pakke, og når det gjelder boksen, er en innebygd strøfunksjon inkludert i lokket.
  Artikkel 5023491241 anskaffes direkte fra leverandøren, noe som kan bety litt lengre leveringstid.
  Mer info
 • Display 3action, SuperMocio, Vileda
  Display 3action, SuperMocio, Vileda
  Displayet inneholder 16 stk Mileda SuperMocio mopper samt 10 stk Vileda SuperMocio bøtter med vrider. Gulvmoppen har tredimensjonal borrelås som samler opp løse partikler og slipper dem ifra seg når du skyller moppen i vann. Mopphodet er sitronformet for å enkelt komme til i hjørner og andre trange områder. Moppen har et teleskophåndtak med justerbar lengde mellom 85-145 cm. Vileda SuperMocio bøtte og vrider er ergonomisk designet med strategisk plassert håndtak og tappevenlig rand. Vrideren omslutter moppen fra alle sider, noe som gir en perfekt fuktet mopp og gulv som tørker raskere.
  Mer info
 • Presenning a-collection 80 g
  Presenning a-collection 80 g
  100% polyetylen. 8x7 tråder/ kvadrat tomme og med en beleggtykkelse på 0,025 mm per side. Sveisede kanter med båndforsterkning. Metalløyer med mellomrom på ca. 90 cm. Vekt ca 80g / m.2 Størrelsesindikasjonene er "kuttstørrelse", noe som betyr at de ferdige presenningene etter sveiser og bretter er ca. 5% mindre. Resirkulerbar.
  Mer info
 • Golvmopp komplett, Bad & Dusch, Vileda
  Golvmopp komplett, Bad & Dusch, Vileda
  Skuresvamp med håndtak for effektiv rengjøring av badet. Fjerner kalkflekker og smuss uten å skrape. Svampen kan brukes separat på mindre overflater, eller den kan enkelt festes til mopphåndtaket for bruk i badekaret, dusjkabinettet eller på flisene. Med justerbart teleskopisk håndtak, leddet mopphode og sekskantet form på svampen, kan du enkelt nå alle hjørner. Roterbart hode 360 ​​°. Rengjøringssvampen kan vaskes ved 40 ° C. Før du bruker den på sensitive overflater, bør du først teste på en mindre synlig overflate. Teleskopisk håndtak med justerbar høyde mellom 67-110 cm.
  Mer info
 • Gulvdisplay gatekost, komplett, Solbacka Rundstavsfabrik
  Gulvdisplay gatekost, komplett, Solbacka Rundstavsfabrik
  Gulvdisplay i kartong med 60 nylongkoster og 60 skaft.
  Skaftet er av ubehandlet svensk furu, 1500 mm lang og diameter 24mm.
  Nylonkosten har 75 mm høye børster, og har en trerygg av bøk i høyeste kvalitet. 300mmx65mm.
  Mer info
 • Presenning 180 g
  Presenning 180 g
  100% polyetylen. 14x14 tråder / kvadrat tomme og beleggtykkelse 0,03 mm per side. Sveisede kanter med båndforsterkning. Metalløyer med mellomrom på ca. 90 cm. Vekt ca 180 g / m2. Størrelsesindikasjonene er "kuttstørrelse", noe som betyr at de ferdige presenningene etter sveising og folding er omtrent 5% mindre. Resirkulerbar.
  Mer info
 • Bøtte med klutvrider, UltraMax, Vileda
  Bøtte med klutvrider, UltraMax, Vileda
  Vileda UltraMax bøtte og klutvrider designet for best å vri ut UltraMax mikrofibermopp og derved holde hendene rene og tørre. En tørrere pute gjør at gulvene tørker raskere. Knottens design er forbedret for å gi deg en mer effektiv vri. Aktiv fjæring gjør det lettere å kontrollere moppens fuktighet. Åpningen av knotten har blitt bredere slik at du kan få mopphodet ned med et enkelt grep. Laget av resirkulert plast. Skuffen er mer stabil enn andre på markedet for å gi stabil vridning og lang levetid.
  Mer info
 • Mikrofiberduk, Fönster, Vileda
  Mikrofiberduk, Fönster, Vileda
  Å oppnå helt rene vinduer uten striper er en utfordrende oppgave. Viledas originale klut, laget av semsket skinn som den beste kvaliteten. Inneholder viskosefiber for optimal absorpsjon og med et gummibelegg som polerer overflaten, får du et skinnende resultat uten striper. Nå med 30% mer mikrofiber for skinnende rene vinduer og lengre holdbarhet. Vaskbar ved 95 ° C.
  Mer info
 • Golvmopp komplett, UltraMax mikrofiber, Vileda
  Golvmopp komplett, UltraMax mikrofiber, Vileda
  Vileda UltraMax mikrofibermopp tar enkelt bort den mest envisa smutsen utan besvär - och dina händer förblir torra och rena. Mikrofiberdynan består av två olika fiber, en tunn fin fiber som tar med sig dammpartiklar och en kraftig fiber som tar hand om den tuffa smutsen. Så effektiv att inga rengöringsmedel behövs. Passar till alla typer av hårda golv. Praktiska tryckknappar gör det enkelt att ta av och på dynan. Dynan kan maskintvättas i 60°C. Teleskophandtag med justerbar höjd mellan 90-150 cm.
  Mer info
 • Mikrofiberduk, Kök, Vileda
  Mikrofiberduk, Kök, Vileda
  Myk strikket mikrofiber som polerer kjøkkenoverflater og effektivt fjerner fettete smuss og matfett. Kraftsoner med skrubbeeffekt fjerner brente rester og kalkavleiringer. Vaskbar ved 60 ° C.
  Mer info
 • Avfallssekker Plast LLD X3
  Avfallssekker Plast LLD X3
  Polyetylenposer på rull i LLD polyetylen. Egnet for avfall, utendørs lagring og hvor det stilles høye krav til styrke, fleksibilitet og motstand mot fuktighet og fuktighet. Konstruert av tre separate lag, noe som gir R3-posen unike egenskaper. Ekstremt sterk og tøff. Grovt eksteriør, dimensjonsstabilitet i både lengde og bredde og papirlignende egenskaper.
  Mer info
 • Påfyll for mopp, UltraMax mikrofiber, uten Aksel, Vileda
  Påfyll for mopp, UltraMax mikrofiber, uten Aksel, Vileda
  Refillpute til Vileda UltraMax mikrofibermopp. Bytt eller vask mikrofiberputen ofte, slik at den beholder sin overlegne rengjøringsevne. Puten fjerner det mest sta smusset uten problemer takket være at den består av to forskjellige fibre, en tynn finere fiber som bærer støvpartikler og en sterkere fiber som tar seg av det tøffe smusset. Maskinvask ved 60 ° C.
  Mer info
 • Moppset, EasyWring UltraMat, Vileda
  Moppset, EasyWring UltraMat, Vileda
  EasyWring - reduserer belastningen på ryggen og holder hendene rene og tørre. EasyWring UltraMat moppesett er en kombinasjon av en mikrofibermopp og en bøtte med en mekanisk knott. Mikrofibermoppeputen består av 2 forskjellige typer mikrofiber for å ta vare på alt smuss på den beste måten. De grove fibrene tar på seg tøft inngrodd smuss mens de myke fine fibrene samler de minste partiklene og polerer overflaten. Moppeputen blir som ny hvis du vasker den ved opptil 60 ° C. Skovlens vri snir fordelaktig ut av moppen ved hjelp av en fotpedal. Moppen roteres ved hjelp av sentrifugalkraften som opprettes når du trykker på pedalen. Ved å trykke flere ganger spinner knotten raskere, og du får en tørrere mopp. Egnet for flislagt gulv, laminatgulv og tregulv. Teleskopisk håndtak med justerbar høyde mellom 55-130 cm.
  Mer info
 • Refill for mopp, SuperMocio 3Action, Uten skaft, Vileda
  Refill for mopp, SuperMocio 3Action, Uten skaft, Vileda
  Refill for Vileda SuperMocio 3Action våtmopp med avanserte moppstrimler som tar vare på alt fra tøffe flekker til hår og små partikler. 3in1 med rød flekkfjerner, mikrofiber for sta og fettete smuss og en unik 3D-struktur som enkelt samler hår og små partikler og frigjør dem like enkelt når du skyller moppen i bøtta. Den sitronformede dysen gjør det lett å få tilgang til overalt, selv i trange hjørner. For best resultat bør moppen brukes med SuperMocio 3Action bøtte og skiftenøkkel.
  Mer info

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Gelia

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.