Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

MSPC_24275882_33_GEL

Viser 1 til 18 av 18

Sortere

 • Frostvakt, varmekabel mobil
  Frostvakt, varmekabel mobil
  Ebeco Frostvakt 10 forhindrer lett skader og lekkasjer forårsaket av frostblåste rør og vannrør. Frostbeskyttelsen er en mobil varmekabel med en ferdig montert plugg som enkelt kobles til en jordet stikkontakt via en jordfeilbryter. Felles bruksområder er avløpsrør, vannrør og vannmålere i f.eks. sommerhytter, garasjer, drivhus eller campingvogner. Ebeco Frostvakt er en selvregulerende varmekabel, noe som betyr at kabelen selv registrerer omgivelsestemperaturen og regulerer effekten deretter. Siden varmekabelen tar vare på seg selv, får du alltid en jevn varmefordeling og kontrollert forbruk. På grunn av det faktum at varmekabelen er selvregulerende, kan den ikke overopphetes. Ikke engang om den krysses for perfekt passform til røret. Selve kabelen regulerer strømmen i henhold til omgivelsestemperaturen. For lengre kabler og intern installasjon anbefales kontroll med termostat. Frostbeskyttelseskabelen er fri for PVC og egner seg godt til drikkevannsrør. For vanntetting brukes en vanntett foring 4089604101 (ikke inkludert). Maksimalt tillatte trykk i vannledningen er 10 bar. Varmekabelen beskytter, under intern installasjon, et 32 ​​mm rør med 20 mm isolasjon helt ned til -30 ° C. For utvendig plassering av 32 mm plast- eller metallrør med 20 mm isolasjon, -20 ° C. Ved å legge kabelen to ganger eller i en spiral, kan kraften økes ytterligere. Maksimal tilkoblingslengde for intern installasjon er 60 m. Når den installeres internt, kan frostbeskyttelsen frostbeskytte et 32 ​​mm uisolert plastrør ned til -30 ° C. Hvis kraftbehovet er større, kan røret isoleres. Frostbeskyttelsen er tilgjengelig i ferdige lengder fra 2-100 m. Eksempler på bruksområder: Avløpsrør, vannledninger og vannmålere i for eksempel sommerhus, garasjer, drivhus eller campingvogner.
  Mer info
 • Golvvärme, Ebeco Foil, löpmeter
 • Gulvvarme, Ebeco Foil Kit, kompletteringssett uten termostat
  Gulvvarme, Ebeco Foil Kit, kompletteringssett uten termostat
  Kompletteringssett til Foil Kit. Brukes ved større gulvarealer. I settet inngår: gulvvarmefolie, tape, koblingsklammer, RTK-kabler og spiralslange. Leveres uten termostat.
  Mer info
 • Gulvvarme, Ebeco Foil Kit
  Gulvvarme, Ebeco Foil Kit
  Gulvvarmefolie Foil Kit installeres på gulvkonstruksjoner av betong, gips- eller sponplater. Den halogen- og PVC-frie folien er sterk og driftssikker. Byggehøyde kun 0,3mm. Folien kobles sammen med dobbeltisolerende kabler og klemmer. Styres med termostaten EB-Therm 400 med to forhåndsinnstilte energiprogram. I settet inngår: gulvvarmefolie, termostat EB-Therm 400, tape, klemmer, RTK-kabler og spiralslange. Installer alltid med Ebisol for et energieffektivt system.
  Mer info
 • Golvvärme, Ebisol isolerskiva
 • Golvvärme, Ebeco presstång
 • Värmekabelskylt Ebeco
 • Golvvärme, Ebeco Primer +

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Gelia

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.