Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Kjøle- og varmeprodukter

Viser 1 til 20 av 90

Sortere

 • Bordvifte, Ø 300 mm (12")
  Bordvifte, Ø 300 mm (12")
  Bordvifte med 3 trinn. Viften har Oscillerring samt fast stilling. Lavt forbruk på 42W
  Mer info
 • Kaldluftsvifte på stativ, Ø 400 mm.
  Kaldluftsvifte på stativ, Ø 400 mm.
  Vifte på stativ med 3 hastigheter, fast og oscillerende 90°. Viften har teleskopstativ, tydelige kontrollpanel og en stillegående motor. Justering vertikalt 30°. Fotstørrelse 450x450 mm.
  Mer info
 • Varmevifte, BYGG, 2 kW, Gelia
  Varmevifte, BYGG, 2 kW, Gelia
  Stødig varmevifte med bærehåndtak. Perfekt for hjemmemiljøer, lagerlokaler, arbeidsplasser og drivhus. Trinnløs termostat føler om luftens innløpstemperatur er lag og styrer deretter romstemperaturen. Leveres med nettkabel 1,5 m og stikkontakt. Varmeviften har tre effektnivåer: Vifte/1000 W/2000W. 230V.
  Mer info
 • Varmevifte, 3,3kW, Gelia
  Varmevifte, 3,3kW, Gelia
  Stabil varmevifte med bærehåndtak. Perfekt for hjemmemiljø, lagerlokale, arbeidsplasser eller drivhus. Termostaten måler luftens innløpstemperatur og styrer deretter romstemperaturen. Varmeviften har tre effekttrinn: vifte, 1650 W og 3300 W, samt trinnløs termostat og overopphetingsvern. Inkludert tilslutningskabel på 1.5m. 230V. IP44
  Mer info
 • Konvektorelement, TURBO, 2000 W
 • Varmevifte, plast, 2 kW
  Varmevifte, plast, 2 kW
  Varmevifte med bærehåndtak. Trinnløs termostat. Varmeviften har tre effektnivåer: Kald vifte/1000W/2000W. Viften har overopphetingsvern, termostat samt indikatorlampe (ON). Kabel 1,35 m med stikkontakt. 230V. IP20.
  Mer info
 • Frostvakt, IP24, 200W
 • Bordvifte, Ø 230 mm (9")
  Bordvifte, Ø 230 mm (9")
  Bordvifte med 2 trinn. Viften har Oscillerring samt fast stilling. Lavt forbruk på 30W
  Mer info
 • Varmevifte
  Varmevifte
  Varmevifte med totalt tre effektnivåer, 2 varmenivåer på 1000/2000 W samt ett nivå med bare vifte. Metallhus. Viften har overopphetingsvern, termostat, automatsikring og indikatorlampe. 229-240 V, 50 Hc.
  Mer info
 • Elektrisk insektfjerner 11S UV
  Elektrisk insektfjerner 11S UV
  Elektrisk insektfjerner som dekker et område opp til 90 m². UV-lyset trekker til seg små fluer, mygg og andre insekter. På veggen mot lampen flur insektene mot et elektrisk ladet gitter som raskt dreper dem, hygienisk og smertefritt. Restene faller ned i en beholder på undersiden av apparatet som er enkelt å ta av og tømme. Plasser insektfjerneren på et flatt underlag eller hegn det i braketten. For innendørs bruk. Dobbeltisolert.
  Mer info
 • Bordvifte Retro
  Bordvifte Retro
  Kaldluftsvifte av metall i flott retrodesign med rene linjer. Etter som viftevingene er myke behøver ikke beskyttelseskurver være heldekkende, noe som gjør at retrostilen forsterkes. Går like bra å plasere på gulvet som på bordet. 230 V/35W. 3 hastigheter, oskilerende 70°. Kabellengde på 1,5 meter.
  Mer info
 • Aircondition, portabel, Innova, IGPCX-35-1
  Aircondition, portabel, Innova, IGPCX-35-1
  En lett og effektiv måte å skape en behagelig temperatur. INNOVA sin portable kjøleaggregat er spesielt utviklet for det mindre kontorrommet, soverommet eller hytten. Det kreves ingen installasjon, kun et vanlig strømuttak og et mindre hull i veggen.

  Innebygget WiFi og justerbar luftstrøm samt temperatursensor i fjernkontrollen.
  Mer info
 • Kaldluftsvifte tårn, golv
  Kaldluftsvifte tårn, golv
  Slang stillegående kaldluftsvifte som tar liten plass. 3 trinn, fast eller oscillerende. Stor grepsvennlig dreieknapp lengst oppe på viften. Kabel med EURO-støpsel. Oppbevaring for kabel i viftens fot. Kabellengde 160 cm. Dobbeltisolert. For innendørsbruk. 230 V. 50 Hz.
  Mer info
 • Kaldluftsvifte, USB
  Kaldluftsvifte, USB
  Liten og enkel kaldluftsvifte som gir behagelig kjøing på skrivebordet. Drives via databaskinens USB uttak. Lett å vinkle og tilpasse. Kabellengde 1100mm
  Mer info
 • Aircondition (AC), portabel, Innova, IGPCX-27-1
  Aircondition (AC), portabel, Innova, IGPCX-27-1
  En enkel og effektiv måte å behagelig temperatur. INNOVA sin portable kjøleaggregat er spesielt utviklet for det mindre kontorrommet, soverommet eller hytten. Det kreves ingen installasjon, kun et vanlig strømuttak og et mindre hull i veggen.
  Mer info
 • Frostvakt, varmekabel mobil
  Frostvakt, varmekabel mobil
  Ebeco Frostvakt 10 forhindrer lett skader og lekkasjer forårsaket av frostblåste rør og vannrør. Frostbeskyttelsen er en mobil varmekabel med en ferdig montert plugg som enkelt kobles til en jordet stikkontakt via en jordfeilbryter. Felles bruksområder er avløpsrør, vannrør og vannmålere i f.eks. sommerhytter, garasjer, drivhus eller campingvogner. Ebeco Frostvakt er en selvregulerende varmekabel, noe som betyr at kabelen selv registrerer omgivelsestemperaturen og regulerer effekten deretter. Siden varmekabelen tar vare på seg selv, får du alltid en jevn varmefordeling og kontrollert forbruk. På grunn av det faktum at varmekabelen er selvregulerende, kan den ikke overopphetes. Ikke engang om den krysses for perfekt passform til røret. Selve kabelen regulerer strømmen i henhold til omgivelsestemperaturen. For lengre kabler og intern installasjon anbefales kontroll med termostat. Frostbeskyttelseskabelen er fri for PVC og egner seg godt til drikkevannsrør. For vanntetting brukes en vanntett foring 4089604101 (ikke inkludert). Maksimalt tillatte trykk i vannledningen er 10 bar. Varmekabelen beskytter, under intern installasjon, et 32 ​​mm rør med 20 mm isolasjon helt ned til -30 ° C. For utvendig plassering av 32 mm plast- eller metallrør med 20 mm isolasjon, -20 ° C. Ved å legge kabelen to ganger eller i en spiral, kan kraften økes ytterligere. Maksimal tilkoblingslengde for intern installasjon er 60 m. Når den installeres internt, kan frostbeskyttelsen frostbeskytte et 32 ​​mm uisolert plastrør ned til -30 ° C. Hvis kraftbehovet er større, kan røret isoleres. Frostbeskyttelsen er tilgjengelig i ferdige lengder fra 2-100 m. Eksempler på bruksområder: Avløpsrør, vannledninger og vannmålere i for eksempel sommerhus, garasjer, drivhus eller campingvogner.
  Mer info
 • Varmevifte, rund, 2 kW/230 V, Termo
  Varmevifte, rund, 2 kW/230 V, Termo
  Liten portabel varmevifte i robust metall. Egnet for garasje, boder, campingvogner eller lignende som skal varmes opp midlertidig eller permanent. Viften er utstyrt med et stabilt håndtak som gjør at den lett kan flyttes. 2 effektnivåer: vifte/2000 W. 1,6 m kabel med jordet stikkontakt 230V. Sikring minst 10A. Termostat: 0-40°C. Luftkapasitet 200 m³/h. IPX4.
  Mer info
 • Varmevifte, rund, 3 kW/230 V, Termo
  Varmevifte, rund, 3 kW/230 V, Termo
  Kraftig varmevifte for portabelt bruk i metall med svart finish. Egnet for garasjer, lager, vaskehaller, butikker, verksteder, fritidshus, byggeplasser m m i tørre og våte rom som skal varmes opp midlertidig eller permanent. 3 effektnivåer: kald vifte/1500/3000 W. Viften er utstyrt med et stabilt håndtak som gjør at den er lett å flytte. 1,6 m kabel med jordet stikkontakt 230V. Sikring 16A. Termostat: 0-40°C. Luftkapasitet 360 m³/h. IPX4.
  Mer info

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Gelia

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.