Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Installasjonsmateriell

Viser 1 til 20 av 22

Sortere

 • Strømbryter, innfeldt, Connect 2 Home, Gelia
  Strømbryter, innfeldt, Connect 2 Home, Gelia
  Strømbryter leveres inklusiv impulsfjær og festeklo. Når strømbryteren skal anvendes sammen med dimmerpuck må impulsfjæren monteres for å få en fleksibel funksjon på vippen. Festeklo benyttes når du skal installere strømbryter i eldre installasjoner. Klo-kit leveres inkl. skruer. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Dimmer for LED, 3-24 W, Connect 2 Home, Gelia
  Dimmer for LED, 3-24 W, Connect 2 Home, Gelia
  Dimmer med bakkantstyring. Leveres inklusive festeklo. Festeklo benyttes når du skal installere apparater i eldre installasjoner. Klo-kit leveres inkl. skruer. Dimmeren kan kobles til LED 3-24 W. Den passer også for lavvoltshalogen 30-200 W, glødelys 30-200 W og halogenpærer 30-200 W. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Vegguttak, utenpåliggende, jordet, Conntect 2 Home, Gelia
  Vegguttak, utenpåliggende, jordet, Conntect 2 Home, Gelia
  Vegguttak med barnesikring. Doble kobliner pr skruetilkobling. Bunnplaten har utsparringer for 16 mm rør. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt fram, finnes det strømbrytere, vegguttak og artikler for lysstyring. Brukervennlige produkter som er enkle å installere. 5 års garant.
  Mer info
 • Strømbrytere, utenpåliggende, Connect 2 Home, Gelia
  Strømbrytere, utenpåliggende, Connect 2 Home, Gelia
  Strømbryter leveres inklusiv impulsfjær og festeklo. Når strømbryteren skal anvendes sammen med dimmerpuck må impulsfjæren monteres for å få en fleksibel funksjon på vippen. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Vegguttak, kapslet, utenpåliggende, m/lokk, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak, kapslet, utenpåliggende, m/lokk, Connect 2 Home, Gelia
  Jordet barnesikret vegguttak med selvstengende lokk. Montering utendørs skal kun skje med jordfeilbryter. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt fram, finnes det strømbrytere, vegguttak og artikler for lysstyring. Brukervennlige produkter som er enkle å installere. 5 års garant.
  Mer info
 • Vegguttak, Innfeldt, jordet, Connect 2 Home. Gelia
  Vegguttak, Innfeldt, jordet, Connect 2 Home. Gelia
  Vegguttak med barnesikring. Vegguttaket leveres inklusive feste klo. Feste klo benyttes når du skal installere vegguttak i eldre installasjoner. Klo-kit leveres inkl. skruer. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Vegguttak, innfeldt, jordet, med USB, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak, innfeldt, jordet, med USB, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak med barnesikring. Vegguttaket har 2 USB-porter som gir totalt 2.1 A. Passer ikke i forhøynigsrammen til Connect 2 Home. Vegguttaket leveres inklusive feste klo. Feste klo benyttes når du skal installere vegguttak i eldre installasjoner. Klo-kit leveres inkl. skruer. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Vegguttak, innfelt, ujordet, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak, innfelt, ujordet, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak med barnesikring. Vegguttaket leveres inklusive feste klo. Feste klo benyttes når du skal installere vegguttak i eldre installasjoner. Klo-kit leveres inkl. skruer. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Bevegelsesvakt 120°, PIR, innfelt, Connect 2 Home, Gelia
  Bevegelsesvakt 120°, PIR, innfelt, Connect 2 Home, Gelia
  Bevegelsesvakt med 3 forskjellige nivåer. Auto (slår ser på ved bevegelse), On (for konstant på) og Off (for konstant avstegning). Justerbar etterlystid fra 5 - 12 minutter. Man kan stille inn slik at auto bare fungerer ved en viss lysnivå, justerbart fra 5 lux opp til dagslys. Leveres med festeklo. Festeklo brukes når du skal installere apparatet i eldre installasjoner. Klo-kitt leveres inkludert skurer.
  Bevegelsesvakten kan belastes med glødelampe 25-300 W eller halogenlampe 4-150 W. kan kobles til LED 4-150 W (maks 6 lamper for hver bevegelsessensor, Total effekt kan ikke være mer enn 150W). fungerer også med lavenergilampe 4-150W.
  Mer info
 • Timer digita, programmerbar, innfeldt, Connect 2 Home, Gelia
  Timer digita, programmerbar, innfeldt, Connect 2 Home, Gelia
  Programmerbar digital timer med døgn, uke- og tilfeldig kobling samt nedtelling. 140 av/på per uke. Krever en null ved installasjon. Displayet drives av 2 stk batterier LR44. Leveres inklusive festeklor. Festekloen brukes når du skal installere apparatet i eldre installasjoner. Klo-kit leveres inkludert skruer.
  Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Vegguttak, utenpåliggende, u/jord, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak, utenpåliggende, u/jord, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak med barnesikring. Doble tilslutninger pr skruetilkobling. Bunnplaten har fordypningsmarkeringer for 16mm rør. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Forhøyningsramme, Connect 2 Home, Gelia
  Forhøyningsramme, Connect 2 Home, Gelia
  Forhøyningsramme benyttes på utenpåliggende montering av innfelte apparater i Connect 2 Home installasjonsserien. Passer ikke på innfelte vegguttak. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Dimmer for LED, 3-100 W, Connect 2 Home, Gelia
  Dimmer for LED, 3-100 W, Connect 2 Home, Gelia
  Dimmer med bakkantstyring. Leveres inklusive festeklo. Festeklo benyttes når du skal installere apparater i eldre installasjoner. Klo-kit leveres inkl. skruer. Dimmeren kan kobles til LED 3-100 W. Den passer også for glødelys 20-300 W. Elektronisk transformator 20-300 W. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Dekkramme, Connect 2 Home, Gelia
  Dekkramme, Connect 2 Home, Gelia
  Dekkramme for innfelte apparater i Connect 2 Home serien. Ramme med flere rom benyttes for kombinasjons montering, og kan plasseres vannrett eller lodrett. Om du skader din eksisterende ramme, f.eks ved renovering, så finnes det 1-hulls ramme å få kjøpt så man slipper bytte hele apparatet. Connect to Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbrytere, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Lampeuttak DCL, innfeldt, for tak, med krok, Connect 2 Home, Gelia
  Lampeuttak DCL, innfeldt, for tak, med krok, Connect 2 Home, Gelia
  Rundt lampeuttak for montering i tak. Monteres i tak boks c/c 70mm. Lampeuttaket har en opphengingskrok som tar max 15 kg. DCL-don skal kun benyttes med jording system. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Lampeuttak DCL, utenpåliggende, for tak, med krok, Connect 2 Home, Gelia
  Lampeuttak DCL, utenpåliggende, for tak, med krok, Connect 2 Home, Gelia
  Rundt lampeuttak DCL for utenpåliggende montering i tak. Kan også monteres over tak boks c/c 70mm. Lampeuttaket har en opphengingskrok som tar max 15 kg. Integrert bunnplate for enkel montering. DCL-don skal kun benyttes med jording system. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Lampeuttak DCL, utenpåliggende, for vegg/tak, Connect 2 Home, Gelia
  Lampeuttak DCL, utenpåliggende, for vegg/tak, Connect 2 Home, Gelia
  DCL-don skal kun benyttes med jording. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Hjørneboks med 3-veis jordet vegguttak, Connect 2 Home, Gelia
  Hjørneboks med 3-veis jordet vegguttak, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak med barnesikring for utenpåliggende montering i hjørne og under skap. Vegguttaket er ferdigmontert i hjørneboksen. Uttaket har uttakshullet vannrett ved liggende montering. Flere hjørnebokser kan monteres etter hverandre.
  Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt fram, finnes det strømbrytere, vegguttak og artikler for lysstyring. Brukervennlige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Strømbryter, kapslet, Connect 2 Home, Gelia
  Strømbryter, kapslet, Connect 2 Home, Gelia
  Strømbryter som er godkjent for utendørs bruk. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Dimmerpuck, 3-tråders 0-150 W LED, Connect 2 Home, Gelia
  Dimmerpuck, 3-tråders 0-150 W LED, Connect 2 Home, Gelia
  Dimmerpuck/boksdimmer med instillinger for min- og maksnivå og for laveste startnivå. Justerbar dimmeteknikk mellom framkant (RL) og bakkant (RC). Krever null. Liten dimmer for å kunne monteres i apparatboks, bakom en trykknapp. Styres med fjærende trykknapper. Impulsfjær som passer til strømbryteren fra Connect 2 Home, Elko og Schneider Electric medfølger. Dimmeren klarer 0-150 W for elektroniske transformatorer og LED drivere (RC), LED driver (RL) og kompaktlysrør med E14, E27 & GU10, samt glødelamper og halogenlamper. Sammen med konvensjonelle transformatorer for lavvolts halogen, klarer dimmeren 0-100W.
  Mer info

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Gelia

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.