Tøm listen

Er du sikker på at du vil tømme listen?
Ordre rader:
0

Tøm innkjøpsliste

Du har 0 ordrerader i innkjøpslisten.
Er du sikker på at du vil tømme innkjøpslisten?

Din innkjøpsliste

Noe gikk galt når prisene skulle lastes ned. Forsøk igjen.

Din innkjøpsliste er tom

Gelia Elektro

Viser 1 til 20 av 24

Sortere

 • Vegguttak, utenpåliggende, jordet, Conntect 2 Home, Gelia
  Vegguttak, utenpåliggende, jordet, Conntect 2 Home, Gelia
  Vegguttak med barnesikring. Doble kobliner pr skruetilkobling. Bunnplaten har utsparringer for 16 mm rør. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt fram, finnes det strømbrytere, vegguttak og artikler for lysstyring. Brukervennlige produkter som er enkle å installere. 5 års garant.
  Mer info
 • Vegguttak, kapslet, utenpåliggende, m/lokk, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak, kapslet, utenpåliggende, m/lokk, Connect 2 Home, Gelia
  Jordet barnesikret vegguttak med selvstengende lokk. Montering utendørs skal kun skje med jordfeilbryter. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt fram, finnes det strømbrytere, vegguttak og artikler for lysstyring. Brukervennlige produkter som er enkle å installere. 5 års garant.
  Mer info
 • Strømbryter, innfeldt, Connect 2 Home, Gelia
  Strømbryter, innfeldt, Connect 2 Home, Gelia
  Strømbryter leveres inklusiv impulsfjær og festeklo. Når strømbryteren skal anvendes sammen med dimmerpuck må impulsfjæren monteres for å få en fleksibel funksjon på vippen. Festeklo benyttes når du skal installere strømbryter i eldre installasjoner. Klo-kit leveres inkl. skruer. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Vegguttak, Innfeldt, jordet, Connect 2 Home. Gelia
  Vegguttak, Innfeldt, jordet, Connect 2 Home. Gelia
  Vegguttak med barnesikring. Vegguttaket leveres inklusive feste klo. Feste klo benyttes når du skal installere vegguttak i eldre installasjoner. Klo-kit leveres inkl. skruer. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Antenneuttak, innfeldt med terminering, Connect 2 Home, Gelia
  Antenneuttak, innfeldt med terminering, Connect 2 Home, Gelia
  Antenneuttak, innfelt med avtagbar terminering
  Mer info
 • Vegguttak, innfeldt, jordet, med USB, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak, innfeldt, jordet, med USB, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak med barnesikring. Vegguttaket har 2 USB-porter som gir totalt 2.1 A. Passer ikke i forhøynigsrammen til Connect 2 Home. Vegguttaket leveres inklusive feste klo. Feste klo benyttes når du skal installere vegguttak i eldre installasjoner. Klo-kit leveres inkl. skruer. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Dimmer for LED, 3-24 W, Connect 2 Home, Gelia
  Dimmer for LED, 3-24 W, Connect 2 Home, Gelia
  Dimmer med bakkantstyring. Leveres inklusive festeklo. Festeklo benyttes når du skal installere apparater i eldre installasjoner. Klo-kit leveres inkl. skruer. Dimmeren kan kobles til LED 3-24 W. Den passer også for lavvoltshalogen 30-200 W, glødelys 30-200 W og halogenpærer 30-200 W. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Vegguttak, innfelt, ujordet, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak, innfelt, ujordet, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak med barnesikring. Vegguttaket leveres inklusive feste klo. Feste klo benyttes når du skal installere vegguttak i eldre installasjoner. Klo-kit leveres inkl. skruer. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Vegguttak, utenpåliggende, u/jord, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak, utenpåliggende, u/jord, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak med barnesikring. Doble tilslutninger pr skruetilkobling. Bunnplaten har fordypningsmarkeringer for 16mm rør. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Forhøyningsramme, Connect 2 Home, Gelia
  Forhøyningsramme, Connect 2 Home, Gelia
  Forhøyningsramme benyttes på utenpåliggende montering av innfelte apparater i Connect 2 Home installasjonsserien. Passer ikke på innfelte vegguttak. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Lampeuttak DCL, utenpåliggende, for tak, med krok, Connect 2 Home, Gelia
  Lampeuttak DCL, utenpåliggende, for tak, med krok, Connect 2 Home, Gelia
  Rundt lampeuttak DCL for utenpåliggende montering i tak. Kan også monteres over tak boks c/c 70mm. Lampeuttaket har en opphengingskrok som tar max 15 kg. Integrert bunnplate for enkel montering. DCL-don skal kun benyttes med jording system. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Data-/teleuttak, innfeldt 1x8, CAT6, uskjermet, Connect 2 Home, Gelia
  Data-/teleuttak, innfeldt 1x8, CAT6, uskjermet, Connect 2 Home, Gelia
  Data-/telefonuttak med halogenfri ramme og halogenplate. Komplett med kontakt. Tilkobling av lederne med slissekontakt av typen LSA. Den modulære kontakten er godkjent i henhold til SS EN 50 173-1. Oppfyller alle markedsnormer og standarder. Passer veggbokser med monteringsskrueavstand c/c 60 mm og sammen med Elkos kombinasjonsrammer. Ved utenpåliggende montering, brukes Elkos forhøyningsramme. Monteringsdybde 17 mm.
  Mer info
 • Bevegelsesvakt 120°, PIR, innfelt, Connect 2 Home, Gelia
  Bevegelsesvakt 120°, PIR, innfelt, Connect 2 Home, Gelia
  Bevegelsesvakt med 3 forskjellige nivåer. Auto (slår ser på ved bevegelse), On (for konstant på) og Off (for konstant avstegning). Justerbar etterlystid fra 5 - 12 minutter. Man kan stille inn slik at auto bare fungerer ved en viss lysnivå, justerbart fra 5 lux opp til dagslys. Leveres med festeklo. Festeklo brukes når du skal installere apparatet i eldre installasjoner. Klo-kitt leveres inkludert skurer. Bevegelsesvakten kan belastes med glødelampe 25-300 W eller halogenlampe 4-150 W. kan kobles til LED 4-150 W (maks 6 lamper for hver bevegelsessensor, Total effekt kan ikke være mer enn 150W). fungerer også med lavenergilampe 4-150W.
  Mer info
 • Lampeuttak DCL, utenpåliggende, for vegg/tak, Connect 2 Home, Gelia
  Lampeuttak DCL, utenpåliggende, for vegg/tak, Connect 2 Home, Gelia
  DCL-don skal kun benyttes med jording. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Strømbrytere, utenpåliggende, Connect 2 Home, Gelia
  Strømbrytere, utenpåliggende, Connect 2 Home, Gelia
  Strømbryter leveres inklusiv impulsfjær og festeklo. Når strømbryteren skal anvendes sammen med dimmerpuck må impulsfjæren monteres for å få en fleksibel funksjon på vippen. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Dimmer for LED, 3-100 W, Connect 2 Home, Gelia
  Dimmer for LED, 3-100 W, Connect 2 Home, Gelia
  Dimmer med bakkantstyring. Leveres inklusive festeklo. Festeklo benyttes når du skal installere apparater i eldre installasjoner. Klo-kit leveres inkl. skruer. Dimmeren kan kobles til LED 3-100 W. Den passer også for glødelys 20-300 W. Elektronisk transformator 20-300 W. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Lampeuttak DCL, innfeldt, for tak, med krok, Connect 2 Home, Gelia
  Lampeuttak DCL, innfeldt, for tak, med krok, Connect 2 Home, Gelia
  Rundt lampeuttak for montering i tak. Monteres i tak boks c/c 70mm. Lampeuttaket har en opphengingskrok som tar max 15 kg. DCL-don skal kun benyttes med jording system. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbryter, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Hjørneboks, tom, Connect 2 Home, Gelia
  Hjørneboks, tom, Connect 2 Home, Gelia
  For utenpåliggende montering i hjørner og under skap. Kan også monteres på bordplaten da boksen har hel bunn. Utstyrt med kobling bak med rør, 16 eller 20mm. Utsparringer for utenpåliggende kabel på siden. Plass for strekkavlastere. Flere hjørnebokser kan monteres etter hverandre. Leveres inkludert kombinasjonsramme. Passer for innfeldte apparater i Connect 2 Home installasjonsserie. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt fram, finnes det strømbrytere, vegguttak og artikler for lysstyring. Brukervennlige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Hjørneboks med 3-veis jordet vegguttak, Connect 2 Home, Gelia
  Hjørneboks med 3-veis jordet vegguttak, Connect 2 Home, Gelia
  Vegguttak med barnesikring for utenpåliggende montering i hjørne og under skap. Vegguttaket er ferdigmontert i hjørneboksen. Uttaket har uttakshullet vannrett ved liggende montering. Flere hjørnebokser kan monteres etter hverandre. Connect 2 Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt fram, finnes det strømbrytere, vegguttak og artikler for lysstyring. Brukervennlige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info
 • Dekkramme, Connect 2 Home, Gelia
  Dekkramme, Connect 2 Home, Gelia
  Dekkramme for innfelte apparater i Connect 2 Home serien. Ramme med flere rom benyttes for kombinasjons montering, og kan plasseres vannrett eller lodrett. Om du skader din eksisterende ramme, f.eks ved renovering, så finnes det 1-hulls ramme å få kjøpt så man slipper bytte hele apparatet. Connect to Home er produkter med skandinavisk design og et moderne uttrykk. I serien som Gelia har tatt frem finnes det strømbrytere, vegguttak og artikler for lysstyring. Anvendelige produkter som er enkle å installere. 5 års garanti.
  Mer info

Melding fra Gelia

Javascript er avstengt i din webbleser. For full funktionalitet anbefaler vi at du slår på Javascript

Melding fra Gelia

Cookies er Inaktivert. For at nettsiden ska fungere korrekt må webbleseren tillat cookies.